Antena Căutare

Două tinere din Cluj şi-au transformat pasiunea pentru pictură într-o afacere! „Nu m-aș mai întoarce la birou”

Un hobby poate deveni uşor o sursă de venit, mai ales dacă pasiunea este dublată de talent! Este şi cazul a două tinere din Cluj, care şi-au transformat pasiunea pentru frumos într-o meserie care îmbină perfect utilul cu plăcutul.

Două tinere din Cluj şi-au transformat pasiunea pentru pictură într-o afacere! „Nu m-aș mai întoarce la birou” Galerie
Picturi pe geacă

Cele două creează sau personalizează produse unicat şi spun că nu s-ar întoarce niciodată la ce făceau înainte. Pentru că, înainte de toate, o meserie creativă înseamnă un nou stil de viaţă.

Pentru Ruxandra, tânăra care şi-a transformat hobby-ul de a picta în meserie, viaţa nu a fost mereu aşa. De fel din Bucureşti, era obişnuită să-şi petreacă zilele la birou şi în trafic. „Am terminat o facultate de limbi straine, cu totul altceva decât fac acum, clar nu mă definea, dar nu doar de asta am renunțat. Stăteam foarte mult în trafic, foarte mult la birou, și nu reușeam să am timp pentru nimic. Stăteam o oră pe zi cu copilul meu”, a declarat Ruxandra Enache.

De altfel dorinţa de a petrece mai mult timp cu cei care contează au făcut-o să renunţe la job-ul pe care îl avea şi să înceapă o aventură în care avea să se descopere ca artist.

Îndrăgostită de lucrul manual este şi Corina. Ea creează bijuterii, iar stilul ei de a îmbina pietrele cu firele textile este unic. „Primele cliente le-am avut acum doi ani. Prima clientă din America care a cumpărat o pereche de cercei și am fost foarte, foarte fericită pentru că atunci când faci artă vrei să primești confirmări externe”, a declarat Corina Cătălina.

Preturile diferă în funcție de model, fiecare bijuterie este unică şi se poate transforma într-un cadou perfect de Sărbători.

Lupta pentru libertate este vizibilă în București la 30 de ani de la Revoluție. Urmele gloanțelor descoperite pe o casă ... FOTO/ Vei fi terifiat de acest pește! Are dinți identici cu cei de om și face parte din familia Piranha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x