Antena Căutare

Dovada că nimic nu este imposibil! Fără mâini şi fără picioare, un bărbat se antrenează în sala de forţă

Omul, prin natura lui, este un luptator, indiferent ca vorbim despre situatiile grele prin care este nevoit sa treaca, la un moment dat in viata, fie ca vorbim despre gestul real de aparare in caz de pericol.

LSYeAT5b2tR

Omul, prin natura lui, este un luptător, indiferent că vorbim despre situațiile grele prin care este nevoit să treacă, la un moment dat în viață, fie că vorbim despre gestul real de apărare în caz de pericol.

Astăzi, nu putem decât să îl privim pe acest bărbat, să-i mulțumim lui Dumnezeu că suntem intregi si să ne ţinem răsuflarea, până la finalul clip-ului video.

Omul este o adevărată dovadă că nimic nu este imposibil. În timp ce o parte dintre oamenii sănătoși refuză să depună un minim efort de a face mișcare, el se antrenează din greu în sala de forță. Și nu oricum.

Fără picioare și cu ce i-a mai rămas dintr-o mână, tânărul rostogolește un cauciuc imens, cu ajutorul antrenorului. Efortul depus este incredibil, iar determinarea lui te lasă pur și simplu fără cuvinte.

Mai ai îndrăzneală să te plângi, acum, de ce ceva?

Poţi să nu plângi? Imagini emoţionante. Un copil cu o boală rară îşi vede pentru prima dată mama, cu ajutorul ochelarilo... ȘOCANT! ”Am simțit cum colții ursului îmi zdrobeau craniul!” Povestea care dă oricui fiori reci: Un angajat într-o tabăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x