Antena Căutare

Dovada că vârsta este doar un număr! La 92 de ani, o bătrânică elegantă dansează tango, alături de un bărbat mai tânăr

La împlinirea celor de de ani, o bătrânică eleganta şi cocheta a făcut o demonstraţie inedită. A dansat tango, aşa cum o făcea în tinereţe.

La împlinirea celor de de ani, o bătrânică eleganta şi cocheta a făcut o demonstraţie inedită. A dansat tango, aşa cum o făcea în tinereţe.

După aspectul său dar şi mişcările pe care le execută cu uşurinţă şi precizie, femeia pare să fi fost dansatoare. Tânărul alături de care aceasta dansează nu o menajează prea tare.

Bărbatul dansează ca şi cum diferenţa de ani dintre ei nu ar exista. Imaginile sunt dovada vie că vârsta nu are nicio legătură cu pofta de viaţă şi pasiunea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din car... Juratul Stephan Pelger la “Descoperă-ţi frumuseţea”: “Vreau ca schimbările să fie radicale”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x