Antena Căutare

Drăgălăşenie "eroică"! Dominic, fiul Antoniei, şi Carla's Dreams, imagine de colecţie! Fanii: "Visează copilu' urât la noapte!"

Fotografiile lui Carla's Dreams fac furori în mediul virtual de fiecare dată. Iar al micuţului Dominic, băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea, strâng de fiecare dată sute de mii de Like-uri! Însă ce se întâmplă când cei doi "pozează" împreună? 

Fotografiile lui Carla's Dreams fac furori în mediul virtual de fiecare dată. Iar al micuţului Dominic, băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea, strâng de fiecare dată sute de mii de Like-uri! Însă ce se întâmplă când cei doi "pozează" împreună?

Mii de aprecieri cu fiecare oră trecută de la postare. Ar fi exagerat să preconizăm cu imaginile cu "omul-mască" a muzicii româneşti şi cel mai faimos bebeluş din mediul virtual vor aduna peste un milion de Like-uri? Ei, bine, vom vedea!

Dominic, răsfăţatul vedetelor

De când a început să meagă, micuţul Dominic îşi însoţeşte părinţii peste tot. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când băieţelul a fost luat de Antonia la radio, unde artista şi-a prezentat noul single "Sună-mă", pe care-l cântă împreună cu Carla's Dream. Cel din urmă a fost topit de drăgălăşenia bebeluşului, aşa că l-a luat în braţe şi au făcut o poză împreună. Deşi figura artistului poate speria la prima vedete orice copil, de data asta a fost o excepţie! Fiul Antoniei nu a fost deloc deranjat de înfăţişarea neobişnuită a acestuia.

Mama lui a postat fotografiile pe mai multe reţele de socializare, iar fanii i-au atras atenţia că Dominic ar putea avea coşmaruri în urma acestei întâlniri. "Vaaai, ai grijă, iubita, că se sperie copilul" / "Clara's, visează copilul urât la noapte! Dominic, coboară"/ "Vai, că sperii copilul" / "Scump. Să nu se sperie de omul negru", i-au scris admiratorii.

Însă, din fericire, nu afost cazul, Dominic părând a fi în elementul lui în braţele unuia dintre cei mai iubiţi cântăreţi din România.

Fiul Antoniei, un superstar din faşă

Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea, a avut priză la public încă dinainte de a se naşte. Ceea ce nu ne miră, având în vedere că părinţii săi sunt vedete! Fotografii, filmuleţe, gif-uri cu băieţelul cu ochii albaştri, toate acestea l-au transformat pe băieţel într-o mică vedetă!

A simţit că cineva îl urmăreşte şi a decis imediat să facă o poză. Ce a surprins bărbatul te va lăsa mut... Avea o mâncărime insuportabilă la ochi și a mers la un control! Ce i-a spus medicul a șocat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x