Antena Căutare

Dragoste pură! Doi părinți au pedalat 17.000 de kilometri pentru a-şi vedea fiul concurând la Jocurile Olimpice: "A trebuit să ne revenim două-trei săptămâni"

Tatăl şi mama vitregă ai schiorului elveţian Mischa Gasser, specialist în probele de freestyle, au pedalat 17.000 de kilometri timp de un an pentru a-şi vedea fiul concurând la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează Reuters.

Tatăl şi mama vitregă ai schiorului elveţian Mischa Gasser, specialist în probele de freestyle, au pedalat 17.000 de kilometri timp de un an pentru a-şi vedea fiul concurând la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează Reuters.

Ei şi-au părăsit în februarie trecut locuinţa din Olten, localitate situată la 70 de kilometri vest de Zurich, şi au traversat lumea pe bicicletă, ajungând, joi, la Pyeongchang după ce au trecut prin 20 de ţări.

"Am fost emoţionaţi să ajungem aici şi să-mi văd fiul. Nu am cuvinte", a declarat Guido Huwiler, în vârstă de 55 de ani, care este însoţit de Rita Ruttimann, de 57 de ani.

Ei spun că a fost dificil să pedaleze în fiecare zi. Cea mai mare provocare a lor a fost să ruleze pe Autostrada Pamir, care ajunge la peste 4.000 de metri altitudine, traversând mai multe ţări din Asia Centrală.

"Am fost obosiţi cu adevărat după aceea. Eram terminaţi şi a trebuit să ne revenim două-trei săptămâni", a declarat elveţinul

La graniţa chineză celor doi li s-a refuzat viza doarece Guido avea barbă. Au ajuns în cele din urmă la Pyeongchang, după ce au dormit în cort la temperaturi sub zero grade Celsius, în Coreea de Sud.

După ce îl vor vedea pe Mischa evoluând, cuplul îşi va continau periplul. Ei vor mai pedala prin Coreea de Sud, înainte de a merge cu avionul în Japonia. La întoarcere, cuplul speră să obţină vize de China, Rusia şi Mongolia. "Suntem nebuni", a adăugat Guido, cu un zâmbet larg.

Doi tineri și-au vândut tot ce aveau ca să trăiască pe o barcă, dar după două zile au trăit surpriza vieții lor! Ce au p... Meghan Markle a încălcat, DIN NOU, protocolul regal. Ce gest a făcut viitoarea soţie a Prinţului Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x