Antena Căutare

Dragostea nu are limite! O fetita de doar 13 ani a condus o mie de kilometri, pentru a-si vedea iubitul!

Dragostea nu are limite si nici varsta! A demonstrat-o o fetita de doar 13 ani, care a pornit in aventura vietii sale ca sa si intalneasca perechea. Ea a condus o mie de kilometri, pana la casa iubitului, dupa ce parintii ei au aflat de relatie si i-au interzis sa-l mai vada. Adolescenta a reusit sa ajunga la destinatie, insa nu inainte sa puna pe jar autoritatile din trei state.

La 13 ani, Beth s-a indragostit de un baiat cu un an mai mic, pe care l-a cunoscut pe internet. Cei doi nu s-au vazut niciodata, dar fata s-a hotarat sa schimbe asta in momentul in care tatal ei i-a interzis sa mai vorbeasca cu baiatul. A furat masina fratelui ei, a luat cardul mamei sale si a pornit spre casa baiatului pe care il iubeste. La o mie de kilometri distanta. Tatal ei a lertat politia imediat si a pornit si el in cautarea fiicei.

Fata a ramas fara benzina si a oprit sa alimenteze, insa cardul era deja monitorizat, iar personalul a alarmat autoritatile. Adolescenta a reusit sa fuga si de aceasta data si a cerut bani pe strada necunoscutilor, pentru a putea ajunge la destinatie. Fata a fost intr-un final prinsa de o patrula si chiar a ajuns la destinatie. Desigur, de aceasta data, cu ajutorul parintilor, care si-au schimbat parerea despre relatia la distanta a fetei.

Foto: cnn.com

SUA: Un tablou cumparat de o femeie dintr-un targ de vechituri ar putea fi un Renoir autentic... "Adopta un delfin" - campania nationala de salvare a delfinilor din Marea Neagra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x