Antena Căutare

DRAMATIC: Un chinez a trait toata viata inchis intr-o cusca

Un chinez bolnav psihic a trait aproape toata viata inchis intr-o cusca de lem pentru ca familia sa nu si-a permis sa il ingrijeasca, relateaza Daily Mail.

Wei Yun, in varsta de 23 de ani, traieste in satul Gongchuan din sudul Chinei si nu poate merge sau vorbi.

Inca din copilarie, tanarul nu putea decat sa se tarasca la fel ca un bebelus. La inceput, parintii sai il lasau sa se deplaseze in jurul casei, dar a fost inchis definitiv in cusca dupa ce a rasturnat o oala cu apa fiarta si era sa moara atunci cand avea doi ani.

Tatal lui Wei Yun lucreaza in alt oras si isi viziteaza fiul foarte rar. Tanarul sta impreuna cu mama sa vitrega, dar aceasta lucreaza in timpul zilei si il inchide in cusca pentru ca nu are cine sa il supravegheze. Este singura solutie pe care a gasit-o pentru a-l sti in siguranta pe tanar si a putea in acelasi timp sa aiba un venit.

Wei Yun nu este singurul chinez care trece printr-o astfel de tragedie. In statul comunist exista o adevarata problema cu oamenii bolnavi mintal. Mai ales in zonele rurale, saracia si lipsa unor centre de ingrijire le fac pe familiile acestora sa recurga la metode drastice de a-i feri de pericole.

Foto: Quirky China News/Rex Features

FOTO ULUITOR! Lupta dintre un urs si o haita de lupi!... FOTO! Vezi barbatul care a nascut trei copii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x