Duminică va fi ziua Deliei. Cine îi va cânta „La mulți ani!” la 00:00

Duminică, Delia Matache, va împlini 34 de ani. Sărbătorita zilei de mâine se pregătește să le facă o nouă vizită fanilor din Timișoara

Delia

Facebook

Duminică, Delia Matache, va împlini 34 de ani. Sărbătorita zilei de mâine se pregătește să le facă o nouă vizită fanilor din Timișoara. Pentru concert, artista a ales o dată specială, urmând să se întâlnească cu publicul din orașul de pe Bega… chiar de ziua ei de naștere.

Evenimentul va începe aoroape de miezul nopții, sâmbătă, 6 februarie, de la ora 23. Cel mai probabil, fanii îi vor cânta „la mulț ani” la ora 00:00.
Artista s-a făcut cunoscută la sfârșitul anilor 90’ pe vremea când cânta în trupa N&D. În anul 2003 aceasta și-a început cariera solo, reușind să atragă un public tot mai numeros. Delia, frumoasa jurată a emisiunii ”X Factor” se bucură de mulți fani și la Timișoara, oraș pe care-l vizitează destul de des.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Delia, mai sexy ca niciodată! Ipostazele incendiare în care a fost surprinsă jurata de la ”X Factor”

Astfel, nu este de mirare că artista a ales să-și sărbătorească aici și ziua de naștere. Pe 7 februarie aceasta va împlini 34 de ani, moment ce va avea loc pe scenă, alături de fanii și prietenii de la Timișoara.

Ultimele știri