Antena Căutare

După 18 ani de căsătorie şi-a dat verigheta jos! A intrat în stare de şoc când a văzut ce scria pe interior

A spus DA şi timp de 18 ani nu şi-a dat jos verigheta jos de pe deget, în semn de maximă preţuire şi iubire faţă de soţul ei. Dar bijuteria a avut nevoie de curăţare, iar în momentul în care a scos-o, a trăit şocul vieţii

A spus DA şi timp de 18 ani nu şi-a dat jos verigheta jos de pe deget, în semn de maximă preţuire şi iubire faţă de soţul ei. Dar bijuteria a avut nevoie de curăţare, iar în momentul în care a scos-o, a trăit şocul vieţii.

Pe interior nu stăteau scrise iniţialele şi data nunţii lor, ci altele, pe care nu le recunoştea. Marianne Crowley a izbucnit în plâns, a făcut o criză de nervi, iar acum îi caută pe adevăraţii posesori pe internet.

Nu e suficient să fie acelaşi model, e nevoie de verificare şi pe interior

Confuzia s-a făcut la magazinul de unde s-au comandat verighetele, dar, în preajma fericitului eveniment, nimeni nu s-a mai gândit să verifice acel detaliu, mai ales că fuseseră cumpărate de la o firmă renumită.

Ce vor bărbaţii de la o femeie, în funcţie de zodia lor! Asta clarifică multe lucruri... Aventuri pe două roţi la 84 de ani! Cum arată femeia care sfidează bătrâneţea pedalând zilnic cel puţin doi kilometri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x