După 30 de ani de amnezie şi-a regăsit familia: "Mi-am amintit deodată cine sunt, fără să știu ce am făcut în ultimii ani”

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, a anunța presa locală, citată de AFP.

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, noteaza Agerpres.

Edgar Latulip avea 21 de ani și vârsta mentală a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a dispărut, în septembrie 1986, din orașul său natal, Kitchener.

La momentul dispariției, tânărul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar părinții săi l-au căutat în zadar până luna trecută.

La 130 de kilometri de Kitchener, un bărbat care se prezenta sub o altă identitate și-a adus brusc aminte că numele său real ar putea fi Latulip după ce a avut o serie flashback-uri în timp ce completa niște documente legale alături de o asistentă socială.

La scurt timp, s-au efectuat teste ADN și s-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, Edgar Latulip.

În prezent domiciliată în Ottawa, mama sa, Silvia Wilson, a aflat neașteptata veste săptămâna trecută, atunci când a fost contactată telefonic de un inspector de poliție.

La momentul dispariției, Latulip s-a rănit la cap prin cădere și a devenit amnezic, a indicat poliția din regiunea cascadei Niagara presei locale.

După trei decenii de separare, bărbatul și mama sa se vor întâlni în zilele următoare, la o dată încă necunoscută.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri