Antena Căutare

După ce l-au condamnat pe călugărul de la Tanacu, au început blestemele. Destinele înfiorătoare ale celor care l-au aruncat în temniță

Multi au auzit de povestea calugarului de la manastirea Tanacu. Acesta a devenit celebru in urma cu cativa ani, dupa ce a exorcizat o maicuta.

Multi au auzit de povestea calugarului de la manastirea Tanacu. Acesta a devenit celebru in urma cu cativa ani, dupa ce a exorcizat o maicuta.

Daniel Petru Corogeanu a fost arestat, dupa ce a exorcizat o maicuta de 23 de ani, scrie capital.ro. Desi a sustinut mereu ca este nevinovat, calugarul a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

Preotul a fost eliberat in 2011, dar s-a retras in Vaslui, unde s-a izolat de lume. Mai ciudat este ceea ce s-a intamplat cu cei care l-au condamnat.

Procurorul care s-a ocupat de anchetarea cazului a murit subit. La fel si judecatorul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cel care i-a dat sentinta definitiva a avut si el o moarte destul de suspecta.

Oamenii vorbesc despre un blestem.

Desi preotul a fost condamnat, maicuta ar fi decedat in urma unei doze de adrenalina, administrata de asistenta de pe salvare. Desi femeia ar fi recunoscut ca i-a administrat aceasta doza, autoritatile nu au luat in calcul unele marturii.

Născută fără auz, și-a dedicat viața transformării într-o sirenă în carne și oase: „Vreau ca picioarele mele să devină o... O tânără și-a mărit buzele la o petrecere, iar câteva ore mai târziu era de nerecunoscut! Asistentele au început să râdă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x