Antena Căutare

După divorț, Amanda a topit 32 de kilograme și a devenit o divă cu 4 milioane de urmăritori! Cum arăta înainte de operații

Amanda Martin a decis să își facă operații estetice, la scurt timp după divorț. În scurt timp, aceasta a devenit un model cu milioane de fani. Cum arăta tânăra înainte?

Amanda Martin purtând o rochie mulată de culoare portocalie, cu decolteu generos Galerie
Amanda Martin în vârstă de 26 de ani a fost atât de dezamăgită de faptul că soțul a decis să divorțeze și să o părăsească încât tânăra a investit 40.000 de dolari în operații estetice | sursa foto: Profimedia

Amanda Martin în vârstă de 26 de ani a fost atât de dezamăgită de faptul că soțul a decis să divorțeze și să o părăsească încât tânăra a investit 40.000 de dolari în operații estetice, ca să devină mai atrăgătoare. Azi, aceasta face milioane de dolari din pozele pe care le publică!

La vârsta de 20 de ani, Amanda Martin a decis să se mărite cu un bărbat care lucra în marină. Dupăt trei ani de căsnicie, femeia a fost nevoită să divorțeze fiindcă relația lor nu mai mergea atât de bine.

Amanda Martin a slăbit 32 de kilograme după divorț

Faptul că partenerul ei stătea mult la distanță a făcut-o pe Amanda să își găsească alinarea în mâncare și astfel, tânăra a ajuns să cântărească 84 de kilograme. Totuși, divorțul a fost momentul în care aceasta și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare majoră în viața sa.

Și-a angajat un antrenor persoanl și astfel a reușit să ajungă la greutatea de 52 de kilograme! Dar nu s-a oprit aici.

Descoperă mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai sus

După slăbirea spectaculoasă, Amanda Martin a decis să recurgă la diferite intervenții estetice pentru a-și face implant mamar, transfer de grăsime, liposucție și alte schimbări menite să o facă să se simtă frumoasă.

citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Transformarea a fost una atât de spectaculoasă încât tânăra a început să se simtă „precum o regină”, lucru ce i-a dat o imensă siguranță de sine.

Amanda Martin la o ședință foto, purtând doar corset și pantofi

Amanda Martin la o ședință foto

Apoi a prins curaj și a început să publice pe diferite rețele de socializare fotografii tot mai îndrăznețe cu ea, pentru a avea succes pe Tinder (o platformă dedicată întâlnirilor).

Doar că nu a mai durat mult și Amanda Martin s-a trezit că are mai bine de 4,3 milioane de urmăritori. Acum, din spusele tinerei, mulți bărbați nu mai au curajul să o abordeze, fiindcă se simt intimidați de frumusețea sa.

citește și: Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit

Mai mult decât atât, frumoasa roșcată a dezvăluit faptul că, datorită modului în care arată acum, câștigă mai bine de două milioane de dolari anual, doar din pozele pe care le postează pe Instagram și OnlyFans.

Deși are o carieră de succes ca model, Amanda Martin are studii în justiție penală și relații internaționale. Pentru modul în care arată acum, după numeroasele interveții estetice, tânăra în vârstă de 26 de ani din Las Vegas (Statele Unite ale Americii) este asemănată extrem de frecvent cu Scarlett Johansson, celebra actriță de la Hollywood, arată cei de la au.news.yahoo.com.

Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit... La ce folosește sertarul de sub aragaz, de fapt! Puține persoane cunosc acest detaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x