Căutare Live

După divorț, Amanda a topit 32 de kilograme și a devenit o divă cu 4 milioane de urmăritori! Cum arăta înainte de operații

Amanda Martin a decis să își facă operații estetice, la scurt timp după divorț. În scurt timp, aceasta a devenit un model cu milioane de fani. Cum arăta tânăra înainte?

Amanda Martin în vârstă de 26 de ani a fost atât de dezamăgită de faptul că soțul a decis să divorțeze și să o părăsească încât tânăra a investit 40.000 de dolari în operații estetice

sursa foto: Profimedia

Amanda Martin în vârstă de 26 de ani a fost atât de dezamăgită de faptul că soțul a decis să divorțeze și să o părăsească încât tânăra a investit 40.000 de dolari în operații estetice, ca să devină mai atrăgătoare. Azi, aceasta face milioane de dolari din pozele pe care le publică!

La vârsta de 20 de ani, Amanda Martin a decis să se mărite cu un bărbat care lucra în marină. Dupăt trei ani de căsnicie, femeia a fost nevoită să divorțeze fiindcă relația lor nu mai mergea atât de bine.

Amanda Martin a slăbit 32 de kilograme după divorț

Faptul că partenerul ei stătea mult la distanță a făcut-o pe Amanda să își găsească alinarea în mâncare și astfel, tânăra a ajuns să cântărească 84 de kilograme. Totuși, divorțul a fost momentul în care aceasta și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare majoră în viața sa.

Și-a angajat un antrenor persoanl și astfel a reușit să ajungă la greutatea de 52 de kilograme! Dar nu s-a oprit aici.

Descoperă mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai sus

După slăbirea spectaculoasă, Amanda Martin a decis să recurgă la diferite intervenții estetice pentru a-și face implant mamar, transfer de grăsime, liposucție și alte schimbări menite să o facă să se simtă frumoasă.

citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Transformarea a fost una atât de spectaculoasă încât tânăra a început să se simtă „precum o regină”, lucru ce i-a dat o imensă siguranță de sine.

Amanda Martin la o ședință foto, purtând doar corset și pantofi

Amanda Martin la o ședință foto

Apoi a prins curaj și a început să publice pe diferite rețele de socializare fotografii tot mai îndrăznețe cu ea, pentru a avea succes pe Tinder (o platformă dedicată întâlnirilor).

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
angela coffman imbracata intr-o bluza neagra cu imprimeiu floral
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Mai multe articole

Doar că nu a mai durat mult și Amanda Martin s-a trezit că are mai bine de 4,3 milioane de urmăritori. Acum, din spusele tinerei, mulți bărbați nu mai au curajul să o abordeze, fiindcă se simt intimidați de frumusețea sa.

citește și: Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit

Mai mult decât atât, frumoasa roșcată a dezvăluit faptul că, datorită modului în care arată acum, câștigă mai bine de două milioane de dolari anual, doar din pozele pe care le postează pe Instagram și OnlyFans.

Deși are o carieră de succes ca model, Amanda Martin are studii în justiție penală și relații internaționale. Pentru modul în care arată acum, după numeroasele interveții estetice, tânăra în vârstă de 26 de ani din Las Vegas (Statele Unite ale Americii) este asemănată extrem de frecvent cu Scarlett Johansson, celebra actriță de la Hollywood, arată cei de la au.news.yahoo.com.

Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit... La ce folosește sertarul de sub aragaz, de fapt! Puține persoane cunosc acest detaliu...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri