Antena Căutare

După trei decenii petrecute în închisoare a fost eliberat. Primul lucru pe care l-a făcut când a ieşit întrece orice imaginaţie!

Povestea unui bărbat din New Jersey face înconjurul lumii. Gestul său făcut după ce a petrecut 30 de ani în închisoare şochează În anul 1984, pe când avea doar 15 ani, Steven Pratt a împuşcat un om şi a fost condamnat la 30 de ani de detenţie într-o închisoare de maximă siguranţă. După ispăşirea pedepsei, omul a fost eliberat şi a mers acasă la mama lui, care i-a pregătit o petrecere de bun venit fiului ei, scriu cei de la The Independent. La două zile de la eliberare, Steven Pratt a ajuns însă din nou în închisoare pentru că şi-a împuşcat mama în cap.

Povestea unui bărbat din New Jersey face înconjurul lumii. Gestul său făcut după ce a petrecut 30 de ani în închisoare şochează

În anul 1984, pe când avea doar 15 ani, Steven Pratt a împuşcat un om şi a fost condamnat la 30 de ani de detenţie într-o închisoare de maximă siguranţă.

După ispăşirea pedepsei, omul a fost eliberat şi a mers acasă la mama lui, care i-a pregătit o petrecere de bun venit fiului ei, scriu cei de la The Independent.

La două zile de la eliberare, Steven Pratt a ajuns însă din nou în închisoare pentru că şi-a împuşcat mama în cap.

Lătratul câinilor și mieunatul pisicilor vor fi interzise! Animalele trebuie să respecte un program bine stabilit, altfe... Românii revoluționează lumea medicală: organele vor fi scoase la imprimantă în viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x