E cea mai sexy polițistă, însă celebritatea de pe Instagram nu-i aduce beneficii! Șefii i-au dat un ultimatum drastic: ”Trebuie să iei o decizie până luni!”

 
+4 click pentru
galerie

Are 34 de ani, se mândrește cu un trup perfect sculptat și a fost desemnată cea mai sexy polițistă din Germania. De atunci, însă, au trecut doi ani de zile, timp în care tânăra a devenit celebră pe rețelele de socializare. Acest lucru n-a fost pe placul șefilor, care au obligat-o să ia o decizie drastică. 

Adrienne Kleszar, în vârstă de 34 de ani, iar în 2016, a primit titlul de ”cea mai sexy polițistă din Germania”. Fiind pasionată de fitness, ea a ajuns să fie și model, astfel că a devenit activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 500.000 de persoane. 

De-a lungul timpului, ea a pozat în ipostaze sexy și a colaborat cu firme de haine și de suplimente nutritive, însă celebritatea ei nu este văzută cu ochi buni de șefi. 

Tocmai de aceea, în luna iulie a acestui an, ea și-a luat un concediu fără plată pentru șase luni. 
În următoarele trei săptămâni, însă, trebuie să se întoarcă la serviciu, așa că superiorii au pus-o să aleagă: ”ori jobul de polițist ori cariera de model.” 

Ea trebuie să ia o decizie până luni și, deocamdată, potrivit Daily Mail, nu știe ce să facă.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI