E cea mai sexy polițistă, însă celebritatea de pe Instagram nu-i aduce beneficii! Șefii i-au dat un ultimatum drastic: ”Trebuie să iei o decizie până luni!”

 
+4 click pentru
galerie

Are 34 de ani, se mândrește cu un trup perfect sculptat și a fost desemnată cea mai sexy polițistă din Germania. De atunci, însă, au trecut doi ani de zile, timp în care tânăra a devenit celebră pe rețelele de socializare. Acest lucru n-a fost pe placul șefilor, care au obligat-o să ia o decizie drastică. 

Adrienne Kleszar, în vârstă de 34 de ani, iar în 2016, a primit titlul de ”cea mai sexy polițistă din Germania”. Fiind pasionată de fitness, ea a ajuns să fie și model, astfel că a devenit activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 500.000 de persoane. 

De-a lungul timpului, ea a pozat în ipostaze sexy și a colaborat cu firme de haine și de suplimente nutritive, însă celebritatea ei nu este văzută cu ochi buni de șefi. 

Tocmai de aceea, în luna iulie a acestui an, ea și-a luat un concediu fără plată pentru șase luni. 
În următoarele trei săptămâni, însă, trebuie să se întoarcă la serviciu, așa că superiorii au pus-o să aleagă: ”ori jobul de polițist ori cariera de model.” 

Ea trebuie să ia o decizie până luni și, deocamdată, potrivit Daily Mail, nu știe ce să facă.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE