Antena Căutare

„E posedată, e o blasfemie ce a făcut”! Uite cu cine s-a măritat această femeie! Rămâi fără cuvinte!

Cazul acestei femei a uimit o lume întreagă, iar povestea ei a făcut înconjurul lumii. Mulți și-au făcut cruce când au auzit despre ce e este vorba.

Cazul acestei femei a uimit o lume întreagă, iar povestea ei a făcut înconjurul lumii. Mulți și-au făcut cruce când au auzit despre ce e este vorba.

Linda din Statele Unite lucra într-un bâlci atunci când și-a dat seama că s-a îndrăgostit de un roller coaster. Oricât de bizar ar părea, dragostea durează de mai bine de 26 de ani. Femeia îi spune construcției „Bruce”.

Înainte de această relație, se pare că femeia a mai avut relații cu un avion și cu o locomotivă. Cazul Lindei a atras atenția tuturor, motiv pentru care a apărut ți în cadrul unei emisiuni intitulate „Dependența mea ciudată”.

Recent, femeia a decis să se mărite cu acest roller coaster. Mama femeii spune că fiica ei este posedată și a făcut o blasfemie.

FOTO: Se distrau ca fetele, dar seara a luat alte conotaţii! O mişcare mai bruscă şi s-a văzut TOT... Femeia care a cutremurat întreaga lume creștină! Dumnezeu a ales-o să poarte însemnele sfinte, timp de 36 de ani nu a mâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x