Antena Căutare

E un norocos şi jumătate! Cum arată soţia cu 30 de ani mai tânără a lui Chuck Norris. E blondă, senzuală şi l-a pus la respect!

Cine ar fi crezut că legendarul actor Chuck Norris, ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani, are o… “spaimă”? Ei bine, supereroului care a făcut furori în filmele de acţiune şi care e protagonistul a sute de bancuri despre presupuse-le-i superputeri îi e frică de… nevastă!

Cine ar fi crezut că legendarul actor Chuck Norris, ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani, are o… “spaimă”? Ei bine, supereroului care a făcut furori în filmele de acţiune şi care e protagonistul a sute de bancuri despre presupusele-i superputeri îi e frică de… nevastă!

Chuck Norris căsătorit de 18 ani cu frumoasa Gena O’Kelley, mai tânără cu 28 de ani decât el, şi îi ştie de frică. Actorul se declară extrem de fericit alături de ea, dar susţine că se teme de partenera lui când aceasta se supără.

Starul – care a lăsat pe planul doi actoria şi a devenit, în 2010, pastor, dar şi poliţist texan de-adevăratelea -, a afirmat într-un recent interviu: “O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită, iar dacă nevasta mea se supără, nu-i ies în cale până nu-i trec nervii”.

Gena e un "fost şerif"

Gena, fost ajutor de şerif în Texas, este o fire aprigă, conform soţului ei.“Mi-a spus clar că vrea să fim împreună când vom sărbători 50 de ani de căsnicie. A fost un ordin, de fapt. Eu voi avea vreo 108 ani, dar voi fi acolo”, a mărturisit starul.

După ce a servit în Forţele Aeriene americane, Chuck Norris a devenit un foarte popular expert în arte marţiale şi şi-a fondat propria şcoală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut în anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee.

A devenit celebru în lumea întreagă cu rolul din serialul "Walker, Texas Ranger / Walker, poliţist texan", în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire", lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic, scrie Mediafax.

Prințesa inimilor e vie! la aproape 20 de ani de la accidentul tragic, Lady Diana revine în atenția lumii întregi... Nimeni NU poate să explice asta! Totul a fost văzut pe GOOGLE MAPS. Oamenii sunt SPERIAȚI......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x