Antena Căutare

E unul dintre cele 50 de cazuri ale lumii: copilul cu TREI PĂRINȚI biologici! Cum este posibil?

O fată de 13 ani din Michigan, SUA este rezultatul unei procedure revoluționare, în urma căreia are trei părinți biologici.

O fată de 13 ani din Michigan, SUA este rezultatul unei proceduri revoluționare, în urma căreia are trei părinți biologici.

Alana Saarinen a fost concepută prin combinarea ADN-ului a trei persoane. Fata este un copil normal, cu preocupări obișnuite, cântă la pian, joacă golf, ascultă muzică, însă toate celulele din organismul ei sunt diferite de cele ale unui om obisnuit.

“Oamenii spun ca am cateva trasaturi faciale de la mama, ochii sunt ai tatalui meu… Seaman cu ei, personalitatea mea este similara cu a lor, de asemenea. Am si ADN-ul unei a treia femei. Insa nu o consider un parinte, am doar o parte dintre mitocondriile (n.r. sunt organite celulare intalnite in toate tipurile de celule eucariote – organite comune) ei”, a spus adolescenta, citata de BBC.

Alana a fost conceputa în urma unui tratament revoluționar pentru infertilitate, care a fost interzis mai apoi în SUA. Ea este una dintre foartele putine persoane din lume, 30 până la 50, spun medicii, care au trei părinți biologici.


Sursa: BBC

VIDEO: La 90 de ani, arată bestial şi rupe ringul de dans în două! O bunicuţă simpatică face senzaţie pe Internet... VIDEO: Puţini au avut curaj să se uite la asta! Ţine în gură un păianjen uriaş şi îl lasă să se plimbe pe faţa ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x