Antena Căutare

Ea e "fata popii" din România care te duce cu gândul la păcate capitale! E cea mai dezinvoltă! FOTO

Sexy şi fără de păcat! Fata popii aşa cum este numită Simona Rădulescu se răsfaţă la cele mai luxoase saloane de înfrumuseţare din Bucureşti pe banii părinţilor!

Sexy şi fără de păcat! Fata popii, aşa cum este numită Simona Rădulescu, este o tânără de o frumuseţe răpitoare, extrem de apreciată pe reţelele de socializare.

Fată de slujitor al Domnului şi iubitoare de muzică, aşa am putea-o descrie pe Simona. Tânăra a încercat acum câţiva ani să se lanseze în muzica de petrecere, dar nu a reuşit să aibă succes. Cu toate astea, speră să revină în branşă. Până atunci, are grijă de frumuseţea ei!

Chiar dacă are câţiva colăcei în plus, bruneta nu se ezită să-şi etaleze corpul în ţinute sexy.Tânăra este foarte activă pe Facebook, acolo unde postează zilnic. Simona are propria afacere şi se descurcă de minune, fiind o femeie de succes. Fiica preotului din Târgovişte se distrează de minune şi trăieşte viaţă la maximum.

Ea a fost primul ministru femeie din istoria României. Florica Bagdasar, medic de renume, soție de geniu, tovarășă de nă... O fetiță a hrănit o cioară, dar pasărea i-a făcut cadou o adevărată comoară! Ce a primit copila în dar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x