Antena Căutare

Ea e fetița-copac! Toți fug când îi văd chipul! Pielea ei arată ca o scoarță și nimeni nu are curaj să se apropie!

 O fată de 10 ani din Bangladesh a devenit cunoscută în toată lumea ca fiind „copilul copac”, din cauza modului în care arată corpul său.

O fată de 10 ani din Bangladesh a devenit cunoscută în toată lumea ca fiind „copilul copac”, din cauza modului în care arată corpul său.

Sahana Khatun a manifestat primele simptome în urmă cu patru luni, când un neg cu aspect de coajă de copac i-a apărut pe față. Inițial, tatăl său nu s-a îngrijorat, însă când formațiunile au început să se răspândească pe corpul fetei, aceasta a ajuns la medic, în capitala Dacca, după cum informează marți BBC.

Medicii care studiază cazul lui Sahana se tem că ea ar putea fi prima persoană de sex feminin afectată de sindromul ''omul-copac''.

Dacă diagnosticul pus de aceștia este corect, ea va deveni una dintre puținele persoane din lume cu Epidermodisplazie veruciformă. Aceasta este o boală genetică rară care se manifestă prin apariția unor excrescențe cu aspect de coajă de copac ce afectează în special mâinile și picioarele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl fetei, Mohammad Shahjahan, speră că medicii vor reuși să elimine cu succes negii. ''Suntem foarte săraci. Fiica mea și-a pierdut mama când avea doar șase ani. Sper ca medicii să îndepărteze 'scoarța' de pe fața frumoasă a fetei mele'', a declarat el pentru AFP.

Doctorii sunt încrezători că în cazul Sahanei este vorba despre o manifestare mai puțin gravă a acestui sindrom, iar aceasta se va recupera rapid, arată Agerpres.

Ea este Miss XXL a României! Chiar și un milionar i-a apreciat formele voluptoase! Cum arată femeia?... Familia din Universul Paralel chiar există! Copiii nu se duc la școală, se joacă șapte ore pe zi la calculator și părinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x