Antena Căutare

Ea e românca talentată care o îmbracă pe Beyonce! Povestea ei e demnă de Hollywood!

Beyonce face vâlvă cu cel mai recent album muzical, intitulat Lemonade. Şi piesele, şi videoclipurile au mare cucces. Iar designerul român Maria Lucia Hohan a realizat una dintre rochiile pe care Beyonce le-a purtat într-unul dintre clipuri.

Beyonce face vâlvă cu cel mai recent album muzical, intitulat Lemonade. Şi piesele, şi videoclipurile au mare cucces. Iar designerul român Maria Lucia Hohan a realizat una dintre rochiile pe care Beyonce le-a purtat într-unul dintre clipuri.

Rochia este din chiffon, este lungă până în pământ şi este articolul cu cel mai mare succes din colecţia de primăvară-vară a româncei. Maria Lucia Hohan a spus, într-un interviu pentru celebra publicaţie Billboard, că nu a ştiut că Beyonce a ales o ţinută de-a ei şi că este onorată că vedeta americană îi apreciază creaţiile.

Cine este talentata Lucia?

Tânăra Lucia Hohan poate fi considerată cel mai tânăr ambasador al României, chiar dacă nu lucrează într-o ambasadă, ci într-un atelier cochet de croitorie. Unul dintre cele mai puternice branduri vestimentare din România are în spate o femeie frumoasă și extrem de talentată care muncește enorm de mult pentru a face din fiecare femeie o zeiță.
Maria Lucia Hohan nu face design doar din pasiune, ci i ca rezulta al unor studii serioase în domeniu. Lucia și-a luat diplomă în design textil de la renumitul Institut Superior des Arts Apliquees de la Paris, după care s-a mutat la Milano, unde a lucrat la Krizia, sub îndrumarea Miucciei Mandelli.

După stagiul milanez a primit oferte de la diverse case de modă internaționale, dar a decis să se întoarcă în România.

“Deși am avut norocul de a lucra pentru branduri cunoscute, mi-am dorit enorm de mult să creez propria marca. Nu am visat niciodată să fiu designer la o casă internațională consacrată, am visat, în schimb, să creez propriul meu univers, propriul brand și am fost întotdeauna convinsă că poți face asta și din România. În plus, din cele mai pragmatice motive din lume, era mult mai plauzibil să încep aici, unde costurile înființării unui atelier erau semnificativ mai mici”, mărturisea ăria, într-un interviu acordat Income Magazine.

O tânără și-a căutat numele pe Google. Ce a descoperit a șocat-o! A mers de urgență la Poliție!... Horoscopul zilei, 28 aprilie: Gemenii primesc bani, Peștii forfotesc mult în zona profesională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x