Antena Căutare

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume! Megan Young din Filipine a fost desemnata Miss World 2013

Megan Young, in varsta de 23 de ani, din Filipine, a fost desemnata Miss World 2013, in cadrul competitiei care s-a desfasurat sambata, in Bali, Indonezia.

Nascuta in Statele Unite ale Americii, Megan Young a devenit Miss World 2013. Acesta este primul titlu primit de Filipine din istoria concursului.

"Nu am cuvinte. Va multumesc foarte mult ca m-ati ales. Promit ca voi fi cea mai buna Miss World de pana acum", a declarat tanara, dupa ce a primit premiul de la detinatoarea anterioara a coroanei, Miss China.

La varsta de 10 ani, Megan s-a mutat in Filipine. In prezent, studiaza cinematografia si doreste sa devina regizor, conform biografiei sale. Inca de la varsta de 15 ani a lucrat in televiziune, ca prezentator, si a jucat in cateva filme.

FOTO! 15 rochii extravagante de la concursul Miss World. Indonezia, noua tara a modei?

"Imi place sa fiu eu insami orice as face, sa impartasesc ceea ce stiu oamenilor si sa ajut la educarea lor", a mai spus noua Miss World.

Competitia de anul acesta a fost mutata din capitala Indoneziei, Jakarta, in Bali, in urma protestelor unor grupari musulmane.

Locul doi a fost ocupat de Miss Franta, Marine Lorphenile. Ea a fost urmata de Miss Ghana.

FOTO: Hepta

VIDEO! NASA anticipeaza: Cum se va schimba Pamantul pana in 2099... Need For Speed! De data asta, FILMUL. Vezi AICI primul trailer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x