Antena Căutare

Ea va reprezenta România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, în SUA! Cine este Dorina Chihaia

Dorina Chihaia, o tânără în vârstă de 26 de ani, va reprezenta România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc pe 8 decembrie, în Atlanta, Statele Unite ale Americii. 

Ea va reprezenta România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, în SUA! Cine este Dorina Chihaia Galerie
Dorina Chihaia va reprezenta România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, în SUA!

Dorina Chihaia, tânăra care va reprezenta România la Miss Imperial 2018, are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90. Aceasta s-a născut în București, dar a trăit în Iași până în 2015, iar de patru ani trăiește în Shanghai. Aceast a absolvit Facu„ltatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, dar are și studii de masterat la Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong din China. De asemenea, Dorina a fost premiată în Parlamentul Romaniei ca finalistă la categoria "Alte Continente", la Gala Ligii Studenților Români din Străinătate.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a început să lucreze ca avocat în 2014, la Florența, în Italia, iar, în 2015, după ce s-a mutat în China, a fost consultant într-o companie specializată în comerț internațional, în Shanghai. În 2017 a lucrat ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar, în 2018, a fost membru al Comisiei Economice și Sociale a Organizației Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific în Bangkok, Thailanda. Din 2019, Dorina Chihaia este antreprenor, înființând în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China, având ca obiectiv atragerea turiștilor și investitorilor chinezi în România. Dorina este pasionată de lectură, vioara, dans și călătorii și vorbește fluent patru limbi străine, engleza, chineza, italiana și spaniola, potrivit Mediafax.

"Mă voi folosi de acest eveniment mondial și de experiența mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente și organizații internaționale pentru a promova turismul, tradițiile și cultura României în fața a miliarde de spectatori și telespectatori din întreaga lume", a declarat Dorina Chihaia.

Concursul Miss Universe, care se află la a 68-a ediție, se va desfășura în Atlanta, SUA, în perioada 28 noiembrie - 9 decembrie. Marea finală va avea loc în Atlanta, pe 8 decembrie, și va fi transmisă live de televiziunile Fox și Telemundo, dar și online, pe www.facebook.com/MissUniverseRomania. În competiție vor participa 90 de candidate, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari.

Horoscop. Camelia Pătrășcanu ne povestește cum ne influențează Luna Nouă și Luna Plină... O carte în miniatură scrisă de Charlotte Bronte în adolescenţă, cumpărată de Bronte Society cu 780.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x