Antena Căutare

Edith Piaf, Steven Spielberg și Brad Pitt sunt sărbătoriți la Happy Day și Happy Night, pe Happy Channel

Luni, pe 19 decembrie, de la 16:30, telespectatorii vor urmări în emisiunea Happy Day, pe Happy Channel, un reportaj special despre viața celebrei Edith Piaf. În această zi se împlinesc 101 ani de la naștereaartistei de origine franceză.

Luni, pe 19 decembrie, de la 16:30, telespectatorii vor urmări în emisiunea Happy Day, pe Happy Channel, un reportaj special despre viața celebrei Edith Piaf. În această zi se împlinesc 101 ani de la naștereaartistei de origine franceză.

Cei din fața micilor ecrane vor afla unde a început să cânte pentru prima dată Edith Piaf, dar și cine i-a inspirat cântecele nemumitoare.

La Happy Food se gătește în stil indian pui în sos de lămâie, iar Happy Med vine cu informații prețioase despre kinetoterapie.

La Happy Night, emisiune difuzată la miezul nopții, sunt sărbătoriți alți doi mari artiști din lumea cinematografică: Brad Bitt și Steven Spielberg, a căror zi de naștere este pe 18 decembrie.

Brad Pitt, născut în 1963, este unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, iar Steven Spielberg, născut în 1946, este producătorul de film cu cel mai mare succes financiar al tuturor timpurilor.

Iar la Happy Play, tot în cadrul emisiunii *Happy Night*, telespectatorii vor intra în culisele spectacolului “Văduva veselă”, care a fost cea mai cunoscută operetă a secolului XX şi a rămas la fel de apreciată până în zilele noastre.

Apocalipsa vine până la sfârşitul anului 2017. Planeta uriașă Nibiru va lovi Pământul... Filme de poveste, de Crăciun, pe Happy Channel! Și vouă vă era dor de ”Love Story”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x