Antena Căutare

Ediţia de anul acesta a Monte-Carlo Television Festival, amânată pentru luna iunie 2021

Cea de-a 60-a ediţia a Monte-Carlo Television Festival, care trebuia să aibă loc în luna iunie, a fost reprogramată pentru vara anului viitor.

Potrivit unui comunicat remis News.ro, evenimentul va avea loc între 18 şi 22 iunie 2021, la Grimaldi Forum din Monaco.

Laurent Puons, CEO al Monte-Carlo Television Festival, a transmis: „Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent care, din nefericire, ne privează pe toţi de libertate pentru o perioadă nedeterminată. Cu mare regret, sunt obligat să anulez ediţia 2020 a festivalului nostru din iunie. Trebuie să fim cu toţii responsabili pentru a proteja ceea ce este cel mai important: sănătatea noastră, a celor dragi şi a spectatorilor noştri”.

La jumătatea lunii martie, organizatorii continuau pregătirile pentru ediţia de anul acesta, însă restricţiile şi evoluţia pandemiei de Covid-19 fac imposibilă desfăşurarea lui.

Puons şi-a felicitat echipa care a lucrat pentru organizarea acestei ediţii. „Aştept cu nerăbdare anul viitor, când vom putea sărbători împreună, cu linişte sufletească, 60 de ani”.

Anul trecut, între invitaţii festivalului s-au numărat astronautul Michael Lopez-Alegria, care a petrecut 215 zile la bordul ISS în 2007, record doborât zece ani mai târziu, şi cineastul Tom Jennings. Ei au prezentat documentarul „Apollo: Missions to the Moon”.

Creat de Prinţul Rainier III de Monaco şi aflat acum sub Patronajul Prinţului Albert II de Monaco, festivalul este o rampă de lansare pentru seriale şi programe de televiziune.

Sursa : news.ro

Covid-19 - Locuitorii unui sat din Anglia circulă în sens unic pentru a nu se apropia prea mult... Monumente, peisaje şi bunuri culturale din România, în preselecţia naţională pentru titlul Marca Patrimoniului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x