Antena Căutare

Efectul "Kate" îmbogățește designerii

Efectul "Kate" a îmbogăţit-o pe o creatoare de modă din Marea Britanie. Ducesa a purtat o rochie din colecţia acesteia în prima fotografie de familie publicată după naşterea prinţului George. Astfel, în ultimul an, încasările designerului britanic au crescut de patru ori şi numele companiei a devenit sinonim cu regalitatea.

Efectul "Kate" a îmbogăţit-o pe o creatoare de modă din Marea Britanie. Ducesa a purtat o rochie din colecţia acesteia în prima fotografie de familie publicată după naşterea prinţului George.

Astfel, în ultimul an, încasările designerului britanic au crescut de patru ori şi numele companiei a devenit sinonim cu regalitatea. Fotografia cu ducesa Kate, prinţul William şi bebeluşul George, publicată la doar câteva săptămâni după naşterea acestuia, a făcut înconjurul lumii.

În poză, ducesa poartă o rochie fuchsia, realizată de o creatoare de modă din Marea Britanie. În doar câteva zile de la publicarea fotografiei, rochia a devenit una dintre cele mai căutate piese vestimentare din ţară. Casa de modă aproape că nu mai putea face faţă numărului mare de comenzi primite. În doar un an, brandul britanic s-a răspândit la nivel internaţional.

Detalii, pe Observator.tv

S-a mutat într-un... tomberon! Ideea inedită a unui profesor i-a adus 75 de mii de dolari... Mânânci, te plimbi sau adormi cu telefonul în mână? Uite ce efecte DEVASTATOARE are dependența de tehnologie asupra ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x