Antena Căutare

Ei au superputeri în dragoste! Cuplurile din zodiac care vor rezista probei timpului

Chimia dintre două persoane este greu de explicat și înțeles. N-ar strica să te uiți peste lista de cupluri de zodii, propusă de unica.ro, ca să verifici dacă chimia voastră este cu adevărat scrisă în stele.

Chimia dintre două persoane este greu de explicat și înțeles. N-ar strica să te uiți peste lista de cupluri de zodii, propusă de unica.ro, ca să verifici dacă chimia voastră este cu adevărat scrisă în stele. Așadar:

Taurul și Peștele

O pereche cu adevărat reușita, Pământul și Apa sunt elemente ce nu se despart niciodată. Taurul e practic, iar Peștele emoțional, așa că se vor completa de minune. Taurul setează direcția, iar Peștele visele.

Balanța și Berbecul

Petrecăreții zodiacului se vor simți excelent împreună. Vor rezista probei timpului deoarece au aceleași hobby-uri și dorințe pentru viitor. Nu au cum să greșească dacă merg împreună pe un drum comun al destinului.

Scorpionul și Racul

Două zodii pasionale ce își doresc să aibă o intimitate fizică și psihică. Ambii pot și doresc să-l protejeze pe partnerul de viața. Un cuplu care se va întări zi de zi.

Vezi AICI celelalte patru cupluri de zodii!

Dormeai și totuși ai avut senzația că vei cădea? Există un motiv pentru care simți asta!... "Mormântul de sub ape!" A fost descoperită epava intactă a unui submarin britanic, cu 71 de trupuri la bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x