Antena Căutare

Ei ne faceau freza acum 20 de ani: va tundeti Bros?

Au aparut in 1986, din dorinta managerului Tom Watkins de a arata ca poate "naste" alta trupa dupa despartirea de Pet Shop Boys. Au explodat, au dat o moda a frizurilor pe tot Mapamondul si, apoi, s-au stins. Fratii Goss + Craig Logan.

E 1986. Tom Watkins, managerul, s-a certat cu cei de la Pet Shop Boys. E nervos, vrea sa le demonstreze baiteilor ca poate da nastere, oricand, la o alta trupa serioasa. Ii gaseste pe fratii Goss - Matt si Luke. Alaturi de ei vine si chitaristul Craig Logan. "Goss" nu e un nume prea cool, trebuie gasit ceva de scena. "Bross" e ok, vine de la "Brothers", se leaga. Pe drum, cade un "s", ramane doar BROS. O trupa ce avea sa explodeze imediat.

"I Owe You Nothing" si "When Will I Be Famous" sunt cele doua hituri cu care baietii ies in lume. Prind. Cum prinde si freza lor. "Va tundeti Bros?", se aude in intrega lumea. Se merge la frizerie cu postere. "Asemenea lor vreau sa ma faceti!". Parul dat pe spate, cercei, sacouri cu revere mari, blugi ridicati pana sub buric si botfori. Una dintre primele "boy banduri" adevarate din istorie. Logan pleaca doar dupa trei ani. Fratii Goss continua. Dar 1990 aduc multe schimbari. Apare rap-ul, noi stiluri muzicale.

In 1992 se despart definitiv. Matt porneste cu o cariere solo. Anii trec si, pe 1 iulie 2008, acelasi Matt anunta ca a vorbit cu ceilalti doi membri pentru o reunire. Simplu foc de paie. Pe 14 septembrie 2010 e clar ca nu se mai poate face nimic. "Momentul nostru a trecut", mai spune Matt. Raman cateva melodii. Si moda lansata de ei, acum 25 de ani...

Curiosity a implinit un an de la aterizarea pe MARTE! Ce descoperiri importante a facut robotul ... Afla care sunt cei mai nesimtiti turisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x