Ei sunt căpoșii horoscopului și nu te poți pune cu ei! Tu pe ce loc ești?

 

 Cu siguranță ai observat că anumite persoane sunt mai încăpățânate decât altele. Dar iată care sunt căpoșii zodiacului!

Taur

În personalitatea complexă a Taurului se pot întrezări mai multe trăsături de caracter care vin toate la pachet. Generozitatea, puterea, voința vin la un loc cu…încăpățânarea. Pe buna dreptate, Taurul este considerat a fi una dintre cele mai încăpățânate zodii ale horoscopului. Are obiceiul de a stărui cu îndârjire în ceea ce face și ce spune, chiar dacă împrejurările sau ceilalți îi demonstrează că nu este cazul. Ambițios din fire și vrând ca totul să fie conform propriei percepții, rareori acceptă să cedeze ideilor sau voinței altora.

Ele sunt cele mai UȘURATICE femei, în funcție de ZODIE! Horoscopul FIDELITĂȚII îți dezvăluie secretele!

Vărsător

Vă vine să credeți sau nu, chit că se vrea a fi unul dintre cele mai deschise și tolerente semne ale horoscopului, Vărsătorul este și unul dintre cele mai încăpățanate semne. Este poate chiar mai îndărătnic decât Taurul însuși…

                          

                                                              Fiecare zodie are defectele sale

Atașat puternic de ideile sale și de principiile sale de viață, Vărsătorul nu poate exista în afara lor. Deși din exterior Vărsătorul pare o persoana relaxată, cu care te poți înțelegi ușor, lucrurile nu stau chiar așa când ajungi să îl cunoști mai bine.

Scorpion

Prin natura sa, Scorpionul este hotărât, sigur pe el și pe ideile sale, iar spiritul său nu acceptă ideea de a fi dominat. Scorpionul are mai mult o încăpățânare ți o fixitate de natură emoțională. Ambiția sa indărătnică intervine în peisaj mai ales atunci când sunt implicate și emoțiile sale. Atunci când ia o decizie emoțională, nimic nu îl mai poate întoarce din drumul său. Nici sfaturile tale bine intenționate, nici faptul că nu îi dorești nimic altceva decat binele și fericirea.

Află AICI mai multe detalii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe