Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ei vor fi precum șoarecele și pisica: VEȘNIC INCOMPATIBILI! Top 5 cupluri de zodii care se ceartă non-stop

Unii nu se înțeleg și pace, iar de cele mai multe ori caracteristicile diametral opuse sunt cele care contribuie la o incompatibilitate iremediabilă.

Unii nu se înțeleg și pace, iar de cele mai multe ori caracteristicile diametral opuse sunt cele care contribuie la o incompatibilitate iremediabilă.

Mai jos avem cinci cupluri de nativi care "se au" precum șoarecele și pisica:

Gemeni – Vărsător

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar o dată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru. Vărsătorii se laudă cu ce nu au, vor să lase impresia că nimic nu le poate sta în cale și vin cu idei bune pe care nu le pun niciodată în aplicare. Vărsătorii rețin Gemenii din explorarea vieții.

Rac – Fecioară

O relație dăunătoare între cei doi. Începutul e promițător, dar se distruge treptat. Nativii Fecioară sunt plini de surprize și nu sunt demni de încredere. Deși spun în gura mare că iubesc, demonstrează contrariul. Vor profita de naivitatea Racilor și îi vor trata ca pe o opțiune. Racii, pe de altă parte nu pun prea multe întrebări și merg pe principiul că ce nu știu nu îi afectează. Nu există comunicare în relație și nu își dau interesul să fie bine. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas.

Pești – Balanță

Peștii au impresia că nimeni nu este bun pentru ei. Găsesc în fiecare persoană defecte și nu apreciază gesturile drăguțe. Relația amoroasă cu Balanțele practic nu există. Le folosesc drept ustensile și le caută doar când au nevoie de ele. Balanțele se conformează oricărei relații de frică să nu rămână singure. O dată ce s-au obișnuit cu situația pot continua astfel la nesfârșit.

Scorpion- Leu

Dorința de dominare a Scorpionilor nu face față Leilor. Cu un caracter impunător și dificil, Leii sunt în stare să doboare orice comportament. Scorpionii văd în alte persoane ceea ce nu vor ajunge ei înșiși niciodată și nu își câștigă iubirea, ci și-o impun. Leii refuză situațiile complicate și caută persoane sensibile, care să le facă față caracterului dificil.

Taur – Balanță

Taurului îi place să mintă, dar o face prost. Privirea îi fuge, transpiră, își mișcă buzele involuntar, iar Balanțele sunt un detector bun de minciuni. Nu arată că au sesizat minciuna, ci așteaptă momentul potrivit pentru a întoarce răul. Este o relație ca la vânătoare, cine înjunghie primul rămâne în viață. În final rămân amândoi răniți, iar când se reîntâlnesc se lasă cu scandal.

Sursa: yve.ro

Vezi și: Obiecte care aduc noroc pentru fiecare zodie


Recomandari