Antena Căutare

El este adevăratul uriaș Hulk și nimeni nu are curaj să se pună cu el! Cum arată bărbatul de care se feresc toți!

Denis Tsyplenkov s-a născut în Ucraina şi este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. De asemenea, el este câştigătorul a importante concursuri de wrestling.

El este adevăratul uriaș Hulk și nimeni nu are curaj să se pună cu el! Cum arată bărbatul de care se feresc toți! Galerie
Bărbatul a reușit să îi uimească pe toți

Denis Tsyplenkov s-a născut în Ucraina şi este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. De asemenea, el este câştigătorul a importante concursuri de wrestling.

Denis Tsyplenkov şi-a dedicat întreaga viaţă sportului. Încă de mic a început să participe la competiţii sportive şi să câştige premii peste premii.

Antrenamentele în sala de forţă l-au transformat dintr-un băiat comun, într-un bărbat masiv, musculos, o copie fidelă a celebrului Hulk. Acum, Denis este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia, potrivit rnl.ro.

Profeția cutremurătoare despre România! „Va fi invadată și VA DISPĂREA de pe fața pământului!”

Măsurile lui sunt de-a dreptul impresionante. La o înălţime de 186 de centimetri, el cântareste 140 de kilograme. Circumferinţa bicepşilor măsoară 62 de centimetri, iar circumferinţa încheieturii mâinilor are 24 de centimetri.

Asta e FEMEIA perfectă în 18 ţări! Nu o să îţi vină să crezi cum arată cea mai atrăgătoare româncă... Așa arată bărbatul perfect bun să îl iei de soț! Crezi că partenerul tău are tot ce îi trebuie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x