Căutare Live

El este adevăratul uriaș Hulk și nimeni nu are curaj să se pună cu el! Cum arată bărbatul de care se feresc toți!

Denis Tsyplenkov s-a născut în Ucraina şi este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. De asemenea, el este câştigătorul a importante concursuri de wrestling.

Bărbatul a reușit să îi uimească pe toți

Denis Tsyplenkov s-a născut în Ucraina şi este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. De asemenea, el este câştigătorul a importante concursuri de wrestling.

Denis Tsyplenkov şi-a dedicat întreaga viaţă sportului. Încă de mic a început să participe la competiţii sportive şi să câştige premii peste premii.

Antrenamentele în sala de forţă l-au transformat dintr-un băiat comun, într-un bărbat masiv, musculos, o copie fidelă a celebrului Hulk. Acum, Denis este unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia, potrivit rnl.ro.

Profeția cutremurătoare despre România! „Va fi invadată și VA DISPĂREA de pe fața pământului!”

Măsurile lui sunt de-a dreptul impresionante. La o înălţime de 186 de centimetri, el cântareste 140 de kilograme. Circumferinţa bicepşilor măsoară 62 de centimetri, iar circumferinţa încheieturii mâinilor are 24 de centimetri.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri