Antena Căutare

El este barbatul care a falimentat cazinourile din Atlantic City

Don Johnson este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de blackjack din lume care a reusit performanta de a aduce aproape de faliment unul dintre cazinourile din Atlantic City, relateaza The Atlantic.

Barbatul are un noroc incredibil pentru ca a castigat la un singur cazino cinci milioana de dolari, iar la un altul patru milioane. Cazinoul care a fost nevoit sa ii plateasca patru milioane de dolari i-a interzis accesul in toate salile de jocuri de noroc pe care le detine in lume.

Ghinionul de a primi aceasta interdictie s-a transformat rapid in succes pentru ca Don Johnson a reusit sa castige nu mai putin de sase milioane de dolari intr-o singura seara la un cazino din Atlantic City. Din cauza castigului urias, inregistrat in aprilie anul trecut, cazinoul Tropicana a inregistrat unul dintre cele mai mici profituri de pana atunci.

Barbatul a devenit in timp foarte priceput la blackjack, asa ca nu s-a aratat nici nervos, nici entuziasmat atunci cand a castigat fabuloasele sume de bani. Are o capacitate de concentarre extraordinara si este greu sa ii distragi atentia de la joc. Desi s-a suspectat ca a trisat atunci cand a castigat milioanele de dolari, s-a dovedit ca scepticii nu aveau dreptate.

Don Johnson a devenit milionar, dar nu a folosit banii pentru a-si cumpara lucruri extravagante si locuieste in aceeasi casa pe care o avea dinainte sa fie bogat. Totusi, a facut si cateva gesturi excentrice printre care organizarea unei petreceri alaturi de Charlie Sheen si Jon Bon Jovi.

Foto: theatlantic.com

Vezi cum arata prima gheisa care nu este japoneza!... S-a descoperit o noua specie de broaste in mijlocul New York-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x