Antena Căutare

El este bărbatul care se consideră cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte ca tot corpul să îi fie acoperit de cerneală

În vârstă de 32 de ani, bărbatul din Spania susține că pasiunea lui pentru tatuaje a început undeva la 19 ani. Treptat, Alberto a ajuns să prindă drag de acest obicei, devenind un stil de viață pentru el. Hai să vezi cum arăta înainte să fie acoperit de cerneală pe tot corpul!

El este cel mai tatuat bărbat din lume. Cum arăta înainte ca tot corpul să îi fie acoperit de cerneală Galerie
El este cel mai tatuat bărbat din lume. Cum arăta înainte ca tot corpul să îi fie acoperit de cerneală | Profimedia

Alberto Rodriguez Varela Grandal este un paznic și totodată, un tatuator din Tenerife, Spania. El se descrie ca fiind un bărbat liniștit, interesat de lumea artei și a tatuajelor încă de la o vârstă fragedă, potrivit Profimedia.

Alberto își amintește că primul tatuaj și l-a făcut la vârsta de 22 de ani, iar, de atunci, a început să se prezinte din ce în ce mai des în salonul de tatuaje, motiv pentru care a ajuns să arate așa în prezent.

Citește și: Femeia care e judecată pentru că are tot corpul plin de tatuaje a cheltuit o mică avere pe intervenții. Din ce face bani acum

Cum arăta înainte să fie acoperit de tatuaje pe tot corpul

În ciuda criticilor cu care se confruntă zilnic, împătimitul tatuajelor susține că încă este loc pe pielea sa pentru și mai multe modele, potrivit The Sun. El a mai recunoscut că a cheltuit aproximativ 35.000 de lire sterline pentru a ajunge la performanța de a avea aproximativ 90% din corp acoperit de tatuaje.

În plus, el mai spune că nu are de gând să se oprească aici, urmând să își facă o a treia reîmprospătare a culorii.

Bărbatul își amintește cum totul a început ca un simplu experiment, tatuându-și, la acea vreme, doar o parte din mâna stângă. Însă, de-a lungul timpului, a decis să își extindă cerneala pe aproape toată suprafața corpului, potrivit sursei citate mai sus.

Cu toate acestea, pe măsură ce își făcea mai multe tatuaje, oamenii deveneau din ce în ce mai vocali cu privire la felul în care arată, unii numindu-l chiar „nebun”. Totuși, bărbatul susține că nu este deranjat de părerile celor din jur și va continua să facă ceea ce îi place:

„Mulți oameni cred că sunt nebun, dar consider că sunt o persoană mult mai matură și mai rațională de când mi-am făcut aceste tatuaje. De fapt, mă simt aceeași persoană de dinainte de proces. A avea aceste tatuaje pe corp îmi arată ce fel de gândire au oamenii din jurul meu, devenind, astfel, mai selectiv.”, a mărturisit Alberto, citat de sursa menționată mai sus.

Citește și: Ea este femeia care și-a tatuat globii oculari. Așa arată acum și susține că nu o interesează dacă va orbi: „Nu-mi pasă”

Cum arată iubita bărbatului acoperit de tatuaje și ce părere are despre partenerul ei

În ciuda părerilor negative pe care le primește aproape zilnic pe stradă sau în mediul online, Alberto susține că se bucură de o comunitate care îl apreciază. Iar acesta nu este singurul lucru care îi dă curaj de a fi el însuși.

Se pare că bărbatul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Amber, iar ceea ce i-a adus împreună a fost tocmai pasiunea comună pentru tatuaje:

„Am și mulți oameni care mă apreciază și îmi spun că iubesc ceea ce fac. (...) Partenera mea, Amber, iubește și ea tatuajele, așa că ne înțelegem foarte bine și formăm un cuplu grozav.", a mărturisit bărbatul acoperit de tatuaje, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și Lino Golden, o nouă lovitură pentru Alex Velea. Cum arată acum tatuajul tânărului cu artistul care l-a lasat

Cea mai bătrână femeie care a apărut pe coperta unei reviste de modă. Are 106 ani și o poveste impresionantă de viață... O femeie s-a dus cu fiica ei la un control oftalmologic, pentru că observase ceva ciudat la ochiul copilei. Ce a putut d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x