Antena Căutare

El este cel mai tatuat om din lume: o tumoră cerebrală i-a schimbat total viaţa şi l-a transformat în... Zombie Boy. Povestea lui Rick, cel fără niciun centimetru liber de piele

Are 31 de ani, este canadian, iar simpla lui apariţie este şocantă. Este absolut explicabil, atât timp cât Rick Genest este tatuat pe aproape tot corpul. Şi nu, chiar dacă la prima vedere pare că tatuajul lui reprezintă un schelet, în realitate este un zombie. Tocmai de aceea, numele lui de scenă este Zombie Boy

Are 31 de ani, este canadian, iar simpla lui apariţie este şocantă. Este absolut explicabil, atât timp cât Rick Genest este tatuat pe aproape tot corpul. Şi nu, chiar dacă la prima vedere pare că tatuajul lui reprezintă un schelet, în realitate este un zombie. Tocmai de aceea, numele lui de scenă este Zombie Boy

Şi, în ciuda aspectului bizar, este un model foarte căutat de creatorii de modă şi numai. Pentru că Zombie Boy nu este doar un ciudat bun de arătat la televizor, ci şi un actor talentat. Dar până acolo mai avem.

Să începem cu... începutul. Pentru că, până la un moment dat, Zombie Boy a fost doar Rick. Un adolescent diagnosticat cu o tumoră cerebrală. Niciun tratament nu a dat rezultate, aşa că a fost programat pentru operaţie. A stat pe lista de aşteptare o jumătate de an. Destul cât să-şi facă cele mai negre gânduri. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar Rick s-a simţit reînviat. Însă nu într-o formă oarecare. Ci ca zombie.

Într-o bună zi a plecat de-acasă la o plimbare. Nimic neobişnuit. Doar că plimbarea lui a durat nişte ani, timp în care a trăit şi în canalizări, şi sub poduri. Până a dat de o comunitate de punkişti. S-a simţit unul dintre ei şi nu prea. Trebuia să fie zombie, nu punker. Aşa că a început să se tatueze. Încet-încet, până în secunda în care a arătat aşa cum visa.

Iar în urmă cu un deceniu, a avut prima apariţie publică, într-o emisiune televizată în care erau prezentaţi cei mai bizari oameni din lume. Primul efect al interviului a fost un rol care i s-a oferit într-un scurtmetraj. Au urmat o serie de invitaţii la tot felul de evenimente în care, pe lângă cel mai tatuat, apăreau cel mai mare, cel mai mic, cel mai gras. Aţi prins ideea.

În tot acest timp, însă, Zombie Boy - căci acesta devenise numele lui oficial - a început să aibă din ce în ce mai mulţi fani. Care i-au făcut o pagină de Facebook. În numai 6 luni, canadianul a ajuns să fie urmărit de peste un milion şi jumătate de persoane. Aşa a intrat în atenţia lui Lady Gaga, care l-a invitat să-i fie partener într-un videoclip.

Abia din acest punct, putem spune că Zombie Boy a început să aibă o carieră. Creatori de modă şi tot felul de firme s-au înghesuit să-l oferteze, a apărut şi în primul său lung-metraj, ba chiar încearcă să se lanseze şi în muzică. Mai mult, a devenit purtător de cuvânt al unui cunoscut brand de cosmetice. Şi iar a stabilit un record. Pentru că este primul bărbat care a fost ales de respectiva firmă să o reprezinte.

Un bebeluș a supraviețuit după ce a fost înjunghiat de 14 ori și îngropat de viu. Povestea care a impresionat o lume. Cu... Veşti proaste pentru fosta doamnă Columbeanu. Prietena Monicăi Gabor ar putea ajunge la închisoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x