Antena Căutare

El e Massimiliano. Nu are mâini și nici picioare, dar îți dă cea mai tare lecție de viață: „Nu ai nicio scuză”!

El e Massimilioano Sechi. Are 29 de ani, dar dă lumii o lecție de viață mai mult decât importantă: ambiția de-a merge mai departe, indiferent cât de mari ar fi obstacolele.

El e Massimilioano Sechi. Are 29 de ani, dar dă lumii o lecție de viață mai mult decât importantă: ambiția de-a merge mai departe, indiferent cât de mari ar fi obstacolele.

S-a născut cu un handicap cumplit: fără mâini și fără picioare. Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat să ducă o viață normală.

„Welcome To My Life”(Bun venit în viața mea) este documentarul ce face furori pe internet. Este un material video de un minut, ce are puterea de a-ți schimba modul în care vezi viața.

„Mi-am petrecut toată viața încercând să demonstrez tuturor că sunt normal și că pot face lucrurile ca oricare altă persoană. Totuși, ce înseamnă cu adevărat normalitatea?

„Nicio scuză” ca să îți atingi idealurile

De ce trebuie să ne îmbrăcăm sua să ne purtăm, ca să fim ca ceilalți? Și am realizat că a fi diferit înseamnă, de fapt, a fi unic”

Massimiliano este un model de voință pentru toată lumea: conduce mașina, înoată, merge la sală, este gamer profesionist (ba chiar campion) și demonstrează în fiecare zi că handicapul pe care îl are nu este o scuză pentru a trăi mai puțin intens decât alți oameni. Călătorește, zâmbește, este mereu optimist, iubește, ajută alți oameni, experimentează lucruri noi mereu și este un model de bunătate.

Ba dimpotrivă, el alege să facă totul, într-un mod unic. Italianul este un model inspirațional pentru sute de mii de oameni, care îi urmăresc pagina de Facebook.

„No excuses” (Nicio scuză) este motto-ul său prin care încearcă să-i învețe pe toți că orice este posibil...dacă îți dorești.

Massimiliano și câinele său

Globuri din aur și argint, decorațiuni din bijuterii și coliere. Acesta este cel mai scump brad de Crăciun din lume... Ultimele trenduri în materie de podoabe de Crăciun: decorațiuni în formă de homari, conserve de caviar sau sticle de șam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x