Antena Căutare

Gradina zoologica din Targu Mures are un nou "membru" - elefantul indian Tania

Vizitatorii care vor trece pragul gradinii zoologice din Targu Mures o vor putea vedea pentru prima data pe Tania. Elefantul indian, de 38 de ani, a ajuns in urma cu o saptamana la Targu Mures, dar pana acum a stat in carantina.

Ea este Tania, singurul elefant indian din tara noastra. S-a nascut in captivitate, in Franta, iar apoi s-a mutat la o gradina zoologica din Italia. Acum are 38 de ani si a ajuns la noi in tara printr-un program in care s-au inscris mai multe gradini zoologice din Europa.

Desi este in Romania de doar sapte zile, Tania a castigat inimile tuturor celor care au vazut-o. Ingrijitorii sai au invatat in Ungaria cum sa se poarte cu ea, iar acum elefantul se bucura de toata atentia.

Tania cantareste trei tone si jumatate, asa ca este o provocare pentru ingrijitori sa o hraneasca. “Micutul” elefantel bea 120 de litri de apa in fiecare zi!

Astazi, femela va face pentru prima data cunostiinta cu vizitatorii gradinii zoologice. Copiii care vor merge la intalnire cu un desen cu Tania vor primi un premiu simbolic.

Treizeci de persoane cu dizabilitati au facut rafting pe apele Crisului Repede ... Astazi, are loc echinoctiul de toamna! Ziua va fi egala cu noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x