Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Elena Ceaușescu, detalii fierbinți din dormitor! Ce pasiune secretă avea dictatoarea

Despre Elena și Nicolae Ceaușescu se cunoaște faptul că au dus o viață de lux, cu un belșug la care românii de rând nici nu îndrăzneau măcar să viseze. Totuși, puțini sunt cei care știu detalii intime din viața celor doi, dar și care era pasiunea secretă și scandaloasă a Elenei Ceaușescu!

Elena și Nicolae Ceaușescu, la un eveniment

Au existat multe voci care au spus că Elena Ceaușescu era cea care îl „conducea” pe dictator, de fapt. Îl controla atent, îi urmărea fiecare mișcare și îi dădea „directive”, după bunul său plac. Chiar dacă mereu pozau în cuplul perfect, viața de cuplu nu era lipsită de certuri sau momente de gelozie din partea dictatoarei. Poate că nu întâmplător se spune că nu avea prieteni deloc.

În plus, Elena Ceaușescu invidia nu doar actrițele sau artistele pe care le admira Nicolae Ceaușescu, ci era geloasă chiar și pe Corbu, câinele mult iubit al tovarășului.

ELENA CEAUȘESCU, GELOASĂ PE CÂINELE CORBU

Într-o biografie a dictatorului scrisă de austriacul Malte Olschewski, autorul povestește pe larg despre iubirea lui Nicolae Ceaușescu pentru câinele său de suflet, Corbu:

„Câteodată, Ceauşescu le cerea în glumă colaboratorilor lui să i se adreseze câinelui cu Tovarăşe Corbu! Pentru cei mai mulţi funcţionari deprinşi cu multe ciudăţenii, această glumă întrecuse orice măsură. Îndată ce zăreau câinele, ei dispăreau tiptil. Însă Cornel Burtică, ministrul Comerţului Exterior şi soţul surorii Elenei Ceauşescu, se pare că a stat deseori în poziţie de drepţi în faţa Tovarăşului Corbu“.

Mângâierile permanente primite de Corbu din partea stăpânului provocau şi soţiei crize de gelozie, care ajungeau până la isterie. Declaraţiile Vioricăi Paraschivescu, servitoare timp de 17 ani în casa Ceauşescu, sunt credibile: „ – Nicule, de-acu’ înainte să te culci cu potaia, cu tov. Corbu al tău, el să-ţi facă toate hachiţele tale de bolnav la cap, că de la mine nu mai vezi nica, înţelegi, nica”.

Elena Ceaușescu, detalii fierbinți din dormitor! Ce pasiune secretă avea dictatoarea

Elena și Nicolae Ceaușescu, detalii neștiute din viața intimă

ELENA CEAUȘESCU, VENITURI FABULOASE

Elena Ceaușescu avea venituri de 21.000 de lei pe lună și nu îi lipsea obiceiul de a cheltui sume colosale pe bijuterii, pe haine scumpe și pe produse de lux. Era o femeie aspră, invidia femeile frumoase, dădea adesea ordine și mulți din jur o credeau veșnic nemulțumită și suspicioasă.

Mihai Pacepa, fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe și totodată consilier al lui Nicolae Ceaușescu, a relatat cum Elena Ceaușescu îi privea pe români cu superioritate și chiar dispreț. Potrivit acestuia, Elena Ceaușescu se amuza privind românii cum stau la cozi.

ELENA CEAUȘESCU, OBSEDATĂ DE DETALIILE INTIME DIN DORMITOR

„Oare ce au mai găsit şobolanii ăştia, la ce coadă stau?”, ar fi spus Elena Ceauşescu, atunci când a zărit din maşină o coadă de zeci de metri, iar cu altă ocazie ar fi spus despre ei că „sunt doar nişte viermi”.

De fapt, Elena Ceaușescu era atât de indiscretă și de obsedată de control, încât punea Securitatea să instaleze microfoane în casele subalternilor, pentru a le urmări partidele de amor și momentele intime din dormitor. Își petrecea adesea timpul jucân remi și ascultând înregistrările diferitelor cupluri.

Recomandari