Antena Căutare

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut. Ce schimbări și-a făcut blondina! Uite cum arată acum

Elly, una dintre cele mai iubite concurente ale competiției ”Mireasă pentru fiul meu”, din sezonul trecut, atrage privirile tuturor fanilor săi.

Elly, una dintre cele mai iubite concurente ale competiției ”Mireasă pentru fiul meu”, din sezonul trecut, atrage privirile tuturor fanilor săi.

La aproape un an de la ieșirea din casă, blondina a surprins pe toată, lumea zilele trecute, cu noul său look. Elly a decis să își facă o schimbare care i-au adus doar laude. Fanii au admirat-o îndelung, fiind foarte încântați de ceea ce văd. Imaginile postate de tânără au făcut deliciul admiratorilor.

După ce a câstigat marele premiu din sezonul trecut al eimisiunii, frumoasa concurentă s-a căsătorit cu Cristian, în finală, și își trăiesc povestea lor de dragoste în armonie. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Cei doi împărtășesc, mai tot timpul, diverse fotografii cu fanii lor, în care par foarte îndragostiți.

Imaginea care a băgat spaima în oameni! Nimeni nu-și poate explica: "Era ca sângele"... O bucată de rachetă i-a lovit casa, din senin. Românul a încremenit! "A explodat și a străpuns acoperişul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x