Antena Căutare

Elvetia: O eroare de soft l-a facut sa creada ca a castigat 43 de milioane de euro la cazinou

Behar Merlaku, un albanez cosovar care traieste in Elvetia, a crezut ca a castigat 43 de milioane de euro la un aparat de tip slot, doar pentru a i se supune, cand s-a dus sa-si ridice premiul, ca a fost vorba de o eroare de soft.

Barbatul de 26 de ani juca la un cazinou din Bregnez, Austria, cand aparatul de tip slot a afisat patru fructe de acelasi tip si a inceput sa tiuie, afisand Jackpot-ul de aproape 43 de milioane de euro. Seful de sala a spus insa ca e vorba de o eroare de soft, pentru ca aparatul ar fi trebuit sa afiseze cinci fructe de acelasi tip, nu patru.

Lui Behar Merlaku i s-au oferit 100 de euro si o masa gratis, drept consolare, insa acesta a refuzat. Ulterior a fost nevoie ca barbatul sa fie evacuat din incinta.

Acum, Behar Merlaku a dat in judecata cazinoul, afirmand ca va cere chiar mai mult decat premiul afisat, drept compensatie. Avocatii cazinoului spun, insa, ca nu-si asuma nicio responsabilitate, dand vina pe fabricanul de aparate de tip slot. Mai mult, acestia spun ca premiul nu avea cum sa fie unul real, dat fiind ca legea in Austria spune ca un astfel de Jackpot nu poate fi mai mare de doua milioane de euro.

Avocatii lui Merlaku spun insa ca singurele persoane care au verificat aparatul dupa incident sunt reprezentantii cazinoului, astfel incat explicatia erorii de soft nu poate fi credibila.

"Jackpot-ul a fost cat se poate de evident. Canta muzica si era afisat premiul pe ecran - aproape 43 de milioane de euro. Eram atat de fericit incat deja calculam ce voi face cu banii", a declarat Behar Merlaku.

Acesta a filmat premiul afisat pe ecran cu telefonul mobil. Totusi, aceasta proba s-ar putea sa-i dauneze, pentru ca imaginile arata ca din cele cinci fructe afisate de aparat, doar patru se potriveau.

Avocatii lui Merlaku spun insa ca, daca premiul a fost afisat, atunci trebuie onorat.

Citeste si Jurnalul National!

FOTO: hepta.ro

15 vrajitoarele au fortat intrarea in Parlament pentru a-l boscorodi pe deputatul Paun... Cea mai scumpa moneda din lume costa 7,4 milioane dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x