Antena Căutare

Elvis, Dali si Picasso, fermecati de frumusetea primului transsexual britanic!

La varsta de 78 de ani, April Ashley inca mai are puterea de a intoarce capetele barbatilor pe strada. Nu e de mirare ca, in tinerete, celebrii pictori Dali si Picasso si-au dorit sa le fie muza, iar Elvis ii cumpara sampanie la fiecare intalnire

George Jamieson este primul britanic care a suferit o interventie chirurgicala de schimbare de sex. S-a intamplat in anul 1960, in Casablanca. Cel care l-a transformat in fotomodelul April Ashley a fost doctorul Georges Barou, ginecologistul francez care a inventat aceasta operatie. April s-a nascut in mahalaua Liverpool-ului, provenind dintr-o familie romano-catolica, iar la varsta de 25 de ani, dupa operatie, a dajuns modelul renumitei reviste Vogue. Astfel, cu un aer elegant si o frumuseste iesita din comun pentru un transsexual, a castigat atentia celebritatilor de la acea vreme.

Cu regele rock-ului s-a intalnit la Paris. Mergeau la acelasi club in fiecare weekend, ocazie perfecta pentru Elvis de a-i trimite cate o sticla de sampanie, in semn de curtoazie. Timp de trei saptamani, Dali a vizitat Carousel Theatre, locul unde April dansa in spectacole de cabaret, incearcand s-o convinga sa pozeze pentru el. "El a fost acel om cu mustata ciudata si ochi nebuni, dar il placeam", spune ea. Desi il simpatiza, i-a refuzat, totusi, propunerea, din cauza timiditatii si a regulilor stricte impuse de religia romano-catolica. Despre Picasso nu are o parere la fel de buna. Il descrie ca fiind un batran pervers, care o dezbraca din priviri.

Surprinzator, desi a fost curtata de pretendenti de seama ai secolului XX, inima ei a apartinut unui singur barbat: John Prescott. Transsexualul explica de ce se simtea atat de atras de omul politic britanic: "Era incredibil de dragut si foarte, foarte chipes, ca Marlon Brando in tinerete. Era un barbat dulce, timid si foarte elegant." Relatia dintre ei a fost doar una de prietenie, iar de-a lungul anilor au tinut legatura. Ultima data au fost vazuti impreuna in Liverpool, orasul natal al lui April, la deschiderea expozitiei dedicata in intregime vietii uluitoare a primului transsexual britanic.

VIDEO! Acesta este cel mai SEXY numar de striptease!... INEDIT! Sobolan de cinci kilograme, prins intr-un sat din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x