Antena Căutare

Fostul premier Emil Boc, "grataragiu-sef" la Cluj

Ne-am invatat sa-l vedem in diferite ipostaze! Pe camp, la coasa, in scaunul de la Guvern sau in cel de primar al Clujului! Fostul prmier Emil Boc se pare ca are insa si veleitati de grataragiu, afumandu-se putin la un gratar, intr-o noua locatie amenajata pentru clujeni.

Emil Boc, primarul reales al Clujului, a inaugurat un loc de picnic amenajat de Primarie cu gratare pe un teren de patru hectare de la marginea municipiului. Cu aceasta ocazie, edilul i-a servit pe jurnalisti cu mici si a tras la poarta pe terenul de fotbal aferent.

"Primaria Cluj-Napoca a amenajat un loc civilizat de picnic pentru clujeni pentru ca acestia sa poata petrece la sfarsit de saptamana si nu numai cateva ore placute in aer liber. Au aici pe un teren de patru hectare de la Valea Garbaului 18 gratare, terenuri de fotbal, apa, toalete ecologice, astfel incat si cei care nu au bani sa mearga in concediu sa poata veni pentru a petrece clipe placute", a spus Boc.

Costul amenajarilor s-a ridicat la 13.000 de lei si a inclus gratarele, cositul intregii suprafete, portile de fotbal si amenajarea parcarii aferente.

Boc a trecut apoi la un gratar si, impreuna cu viceprimarul Gheorghe Surubaru, i-a servit pe jurnalistii prezenti cu mici.

"Micii de Cluj sunt mai buni decat cei de Bucuresti", a spus Emil Boc, care a tras apoi cu mingea la o poarta de fotbal de pe teren.

Povestea uluitoare a primului om care s-a vindecat de SIDA!... Omul-record: Un american a batut peste 380 de recorduri in 33 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x