Antena Căutare

EMOȚIONANT! Și-a pierdut fiica acum cinci ani și a găsit-o într-o stare jalnică. ”Am trecut prin IAD pentru ea, dar a meritat fiecare minut”

Fiica lui Bryan Thouvenel își amintea despre tatăl ei doar că acesta ”cânta la chitară”.

Fiica lui Bryan Thouvenel își amintea despre tatăl ei doar că acesta ”cânta la chitară”.

În 2012 prietena lui l-a părăsit și a luat-o și pe fetița lor, Harmony care avea numai 2 ani la acea vreme. De atunci, femeia a dispărut fără urmă. Șocat, bărbatul a început să-și caute copilul zi și noapte și nu și-a pierdut speranță.

Într-o zi din 2015, Bryan a primit telefon de la un bărbat care i-a spus că ar fi văzut o fetiţă care semăna perfect cu fiica luila un adăpost al oamenilor străzii.

Bryan s-a dus imediat la adăpostul indicat şi a văzut-o pe fetiţă tristă și neîngrijită. Întâlnirea a fost şocantă. "Harmony, sunt tăticul tău!", i-a spus el.

Articolul continuă după reclamă

După câteva clipe, ea l-a recunoscut şi ochii îi străluceau de bucurie. "A fost cu adevărat o încercare grea. De 2 ani, trăiesc un adevărat infern, luptându-mă doar pentru a obţine dreptul de a face parte din viaţa fiicei mele. Iar acum am regăsit-o!", a povestit, cu ochii în lacrimi, tatăl fetiţei.

La 23 de ani, o tănără s-a aruncat de pe cea mai înaltă clădire a lumii. A căzut pe o limuzină și, uimit de frumusețea e... Misterele metroului bucureştean! Motivul pentru care Nicolae Ceauşescu nu a vrut linie în Drumul Taberei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x