Emoție pură și lacrimi de fericire! Un copilaș născut fără mâini și picioare face primii pași, iar tatăl îl încurajează cu brațele deschise (VIDEO)

Nu de puţine ori, am fost în postura de a recunoaşte că atât copiii, cât şi animalele, reuşesc să ne ofere adevărate lecţii de viaţă, exemple de ambiţie, putere şi dorinţa de a trăi. Micuţul din imagini este o adevărată forţă.

Nu de puţine ori, am fost în postura de a recunoaşte că atât copiii, cât şi animalele reuşesc să ne ofere adevărate lecţii de viaţă, exemple de ambiţie, putere şi dorinţă de a trăi. Micuţul din imagini este o forţă.

Deşi s-a născut fără mâini şi picioare, băiatul de doar 4 ani are parte de toată dragostea din lume, din partea părinţilor, care nu l-au abandonat şi i-au fost alături, ceas de ceas.

L-au crescut, l-au îngrijit şi, de curând, l-au văzut făcând primii paşi. Emoţiile şi lacrimile au fost instante. În timp ce tatăl îl aştepta cu braţele deschise şi îl încuraja încontinuu să meargă spre el, mama lăcrima, privindu-i.

Ultimele știri