Antena Căutare

"The Notebook", in varianta reala! I-a citit zilnic sotiei sale bolnave de dementa povestea lor de dragoste ce dureaza de 70 de ani!

Oricine a vazut, macar o data, emotionantul film de dragoste "The Notebook". Aflati ca povestea de dragoste e cat se poate de reala! Un barbat de 91 de ani din Marea Britanie ii citeste zilnic sotiei care sufera de dementa povestea lor de dragoste.

Jack Potter a tinut timp de 70 de ani un jurnal al casniciei sale cu Phyllis, in varsta de 93 de ea, scrie Daily Mail. Din pacate, sotia sa sufera de dementa, ceea ce face ca memoria ei sa se stearga pe zi ce trece. Pentru a mentine vie dragostea dintre ei, Jack ii citeste din jurnal in fiecare zi, incercand sa-i reaminteasca cele mai frumoase momente din mariajul lor.

Jack a cunoscut-o pe Phyllis in 1941, in timpul unui bal. In 1943, cei doi s-au casatorit, iar de atunci barbatul a tinut un jurnal in care a notat cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

In urma cu cativa ani, Phyllis a fost diagnosticata cu dementa si a fost internata intr-un centru special. Pentru a se asigura ca sotia lui nu va uita de dragostea lor, Jack o viziteaza zilnic, ii citeste din jurnal si ii arata fotografii.

In urma cu o saptamana, cei doi au implinit 70 de ani de casnicie si au fost felicitati chiar de Regina Marii Britanii.

Povestea lor pare a fi rupta din filmul "The Notebook", din 2004, cu Ryan Gosling si Rachel McAdams.
Sursa: Daily Mail

Si animalelor le pasa de silueta! Vezi maimuta care face flotari si abdomene!... PARANORMAL: Mihai Onila facea furori in trupa Axxa, acum are har de vindecator! Mama Oanei Zavoranu s-a lasat pe mana lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x