Antena Căutare

Emoţionant! Un pui de căţel abandonat în aeroport a fost găsit cu un mesaj prins de zgardă care îţi rupe inima: “Fostul iubit al stăpânei m-a lovit”

Un pui de Chihuahua a fost găsit în toaleta unui aeroport din Las Vegas. Micuţul patruped fusese abandonat, cu un bilețel emoţionant lipit de zgardă.

Un pui de Chihuahua a fost găsit în toaleta unui aeroport din Las Vegas. Micuţul patruped fusese abandonat, cu un bilețel emoţionant lipit de zgardă.

”Numele meu este Chewy. Stăpâna mea s-a aflat într-o relație abuzivă și nu poate să mă ia cu ea în avion. N-a vrut sub nicio formă să mă părăsească, dar nu are de ales.

Fostul meu iubit a lovit câinele, astfel că acesta are o umflătură pe cap. Probabil are nevoie de un veterinar. Îl iubesc pe Chewy atât de mult! Vă rog să îl iubiți și să aveți grijă de el”, scrie pe bilet, conform Mirror.co.uk.

Căţelul a fost găsit de angajații aeroportului şi a ajuns în siguranţă la un ONG care se ocupă cu protecția animalelor.

La fix 80 de ani de la DISPARIŢIE, misterul morţii Ameliei Earhart a fost elucidat! Fotografia care arată că prima femei... Cum prezentau britanicii România în anul 1964. Un videoclip color de excepție! Un român nostalgic: „Nu cocălari la mare,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x