Antena Căutare

"Era Botox" a trecut! Asiaticele ar face orice ca sa aiba... cearcane

Frumusetea e in ochii privitorului. Lucrul pe care femeile din Europa si America incearca sa-l indeparteze cu orice mijloace, asiaticele si-l doresc cu ardoare: cearcane.

In Coreea, sa ai cearcane nu este numai sexy ci si un ideal la care aspira mii de tinere. In loc sa lase timpul si factorii de mediu sa isi faca de lucru, tinerele au gasit o metoda de a-si produce singure cearcane, la comanda. Din fericire, metoda nu este una chirurgicala: fetele aplica benzi adezive invizibile sub ochi, sub pielea stransa cu mainile. Rezultatul este incredibil de natural!

Aegyo Sal, “benzile iubirii” a.k.a. pungile de sub ochi, sunt la mare cautare printre fetele trendy. Bloggerita “Miss 17” crede ca, in mod bizar, aceste cearcane deschise la culoare iti dau un look inocent si o privire luminoasa. “Pungile Aegyo Sal sunt mici si trebuie plasate la jumatate de centimetru sub linia genelor inferioare. Cearcanele normale, pe de alta parte, apar cu varsta sau din cauza oboselii atunci cand pielea pierde din elasticitate si sunt insotite de riduri. Acelea te fac sa pari obosita”.

Citeste si Incredibil! Isi face operatie ca sa arate mai... batrana. "As face orice pentru niste riduri!"

Epava Titanicului isi asteapta vizitatorii! 60.000 de dolari pentru o expeditie in adancurile Atlanticului... Pleci in vacanta cu avionul? VEZI AICI 11 tipuri de oameni pe care trebuie sa-i eviti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x