Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Era internată într-un spital de nebuni, dar într-o zi i-a dat doctorului un desen care l-a încremenit. Abia atunci a înțeles adevărul șocant!

Susannah avea 24 de ani. Era o jurnalistă de succes, care-și găsise un loc de muncă prestigios și un iubit potrivit pentru ea, dar, deodată, totul a început să se schimbe. Emoțiile fetei parcă scăpaseră de sub control: furia se transforma în veselie, se întâmplau schimbări groaznice de dispoziție.

Susannah nu putea dormi noaptea, ea mereu sărea din pat. Rudele ei au verificat dacă în așternutul ei există ploșnițe… Prietenii nu o mai recunoșteau, titrează vocea.biz. Și iată că într-o zi Susannah a început să aibă convulsii și a fost dusă la spital.

La spital starea fetei nu s-a îmbunătățit. Conform datelor medicale, ea a încercat să fugă, le ataca pe asistente și chiar și pe apropiații săi — se transformase într-un adevărat monstru. Din fericire, printre medicii, care încercau să afle ce se întâmplă cu Susannah, era doctorul Souhel Najjar, informează aceeași sursă.

El nu i-a prescris o mulțime de analize și investigații, ci pur și simplu a rugat-o să deseneze un ceas.

Toate cifrele de pe desenul pacientei erau pe partea dreaptă, ceea ce a indicat problema. De fapt, Susannah suferea de encefalită cu anticorpi anti-receptori de NMDA. Dacă medicii nu reușeau să pună în curând diagnosticul, domnișoara urma să intre în comă sau chiar să moară.

Peste o lună Susannah s-a însănătoșit.

Recomandari