Antena Căutare

Era "o grasă" singură şi dădea cântarul peste cap. A slăbit 50 de kilograme şi acum prezintă lenjerie intimă. Cum arată "sexy Donna"!

De multe ori, imposibilul poate deveni realitate! Visuri de a ne transforma în cea mai bună versiune a noastră care se concretizează!

De multe ori, imposibilul poate deveni realitate! Visuri de a ne transforma în cea mai bună versiune a noastră care se concretizează!

O canadiancă a slăbit 50 de kilograme, adică jumătate din greutatea iniţială, devenind model în cadrul unor competiţii de lenjerie intimă. Donna Gillie, în vârstă de 30 de ani, s-a mobilizat greu, dar atunci când s-a apucat de slăbit nu s-a mai oprit!

Deşi cântărea 104 kilograme, nimic nu a făcut-o să renunţe la visul ei de a poza în lenjerie intimă! Momentul-cheie în decizia ei a fost ruperea scaunului de la locul de muncă. De altfel, Donna a fost obeză pe toată perioada adolescenţei, iar în urmă cu trei ani, cântărea 104 kilograme. Şi-a făcut abonament la sala şi a reuşit să slăbească 32 de kilograme în numai câteva luni. Apoi a mai pierdut încă 30.

Ieri obeză, azi model

În momentul în care procesul de slăbire a stagnat, a trebuit să renunţe şi la obiceiurile alimentare nesănătoase, adăugând mai multe fructe şi legume în dietă zilnică. În momentul în care a atins pragul de 52 de kilograme, Donna a angajat un antrenor şi s-a înscris la o prima competiţie de fitness.

"Alimentele cele mai periculoase pentru mine erau dulciurile. Ador ciocolată, îngheţată şi cheesecake-ul şi mereu îmi vor plăcea. Momentul decisiv a fost pe la 22 de ani, când am decis că trebuie să fac câteva schimbări sănătoase în viaţă mea. Îmi amintesc că stăteam la birou la noul job şi nu mă simţeam confortabil. La aproape 104 kg şi 1.62 cm, nici nu-i de mirare", a povestit frumoasa Donna jurnaliştilor de la Daily Mail.

Secretul? Mişcarea! Femeia spune că a făcut schimbări în alimentaţie, dar nu majore. În loc de cantităţi impresionante de mâncare, şi-a redus porţiile. Dar a făcut mult sport şi a adoptat o atitudine pozitivă pe tot parcursul transformării.

Ghinionul se ține scai de această zodie! Astrele pur și simplu îi pun mereu bețe în roate!... S-a fotografiat în faţa autocarului, dar habar nu avea ce se afla în spatele lui! Când a văzut poza a avut un şoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x