Antena Căutare

„Eram la Sfântul Mormânt și am văzut o sferă de lumină! Dumnezeu era ACOLO”! Mărturia părintelui Mitrofan este CUTREMURĂTOARE!

Recent, părintele Mitrofan a povestit o întâmplare cu adevărat incredibilă. Mulți și-au făcut cruce atunci când au auzit.

Recent, părintele Mitrofan a povestit o întâmplare cu adevărat incredibilă. Mulți și-au făcut cruce atunci când au auzit.

Monahul grec a povestit cum a ajuns să fie pus paznic la Sfântul Mormânt de la Ierusalim. În anul 1925 a luat parte la seremonia Sfintei Lumini, atunci când din ceruri coboară lumina divină și aprinde lumănările lăsate de preoți în Mormântul Sfânt, înainte ca aceasta să fie împărțită în toate colțurile lumii cu ocazia Învierii.

Acesta a spus că la început nu credea și se îndoia de cele întâmplate. Mânat de curiozitate, acesta s-a ascuns într-un an în podul Mormântului Sfânt, cu scopul de a vedea cu proprii ochi ce se întâmplă aici cu ocazia Paștelui.

Nu mică i-a fost uimirea atunci când, în Vinerea Mare, la miezul nopții, o lumină puternică a invadat încăperea. O sferă luminoasă a apărut din senin și s-a așezat deasupra patriarhului venit să ia lumină. Lumânările s-au aprins brusc, iar sfera de lumină a dispărut.

Părintele Mitrofan spune că este o adevărată minune ce se întâmplă în fiecare an la Mormântul Sfânt.

SECRETUL de pe Marte! NASA ascunde imagini cu extratereștri! Rămâi ȘOCAT dacă vezi asta!... A pus o FOTOGRAFIE pe Facebook și a fost arestată în următoarea clipă! Greșeala uriașă făcută de această femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x