Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Este acuzată că e făcută din „plastic și silicon”, dar tânăra susține că este singura Barbie în carne și oase complet naturală. Transformarea ei din ultimii ani este uimitoare

Când era copilă, Marcela visa să primească o păpușă Barbie, însă mama ei a refuzat categorit să îi îndeplinească dorința fiicei sale. Așa că fata a decis să se transforme chiar ea în jucăria pe care nu a primit-o niciodată. Acum, tânăra este de nerecunoscut și susține, în ciudat tuturor acuzațiilor, că este 100% naturală.

Când era copilă, Marcela visa să primească o păpușă Barbie, însă mama ei a refuzat categorit să îi îndeplinească dorința fiicei sale. Așa că fata a decis să se transforme chiar ea în jucăria pe care nu a primit-o niciodată. Acum, tânăra este de nerecunoscut și susține, în ciudat tuturor acuzațiilor, că este 100% naturală.

Marcela Iglesias, din Los Angeles, SUA, și-a început transformarea într-o păpușă Barbie în carne și oase de când era copil. Fetița ce nu era încă adolescentă își îndesa pumni de vată în sutien și folosea perne speciale pentru a-și mări și contura șoldurile.

Astăzi, rezultatul este șocant. Aspectul ei fizic atrage multe comentarii negative, foarte mulți acuzând-o că este „făcută din plastic și silicon”, însă Marcela jură că nu și-a făcut nicio intervenție chirurgicală.

Obsesia ei este rezultatul unei dorințe neîmplinite în copilărie. Mama ei nu a fost niciodatp de acord cu idealul fizic promovat de păpușile Barbie, așa că a refuzat să îi cumpere fiicei sale jucăria. De atunci, Marcela a hotărât că se va transforma chiar ea în păpușa mult dorită.

Nici măcar nu ajunsese la vârstă pubertății, dar fata își îndesa sutienul cu vată și folosea perne speciale pentru a crea forme voluptoase. Cu timpul, nu a mai avut nevoie de „ajutoare”, corpul ei căpătând forme în mod natural.

Tânăra recunoaște că a fost tentată de multe ori să apeleze la chirurgi plasticieni pentru a-și perfecționa silueta, însă, susține ea, i-a fost prea frică de operații.

„Barbie din Los Angeles” spune că look-ul ei este obținut cu ajutorul lentilelor de contact, perucilor, fardurilor și garderobei inspirate de faimoasa păpușă.

Soțul ei, Steven, este înnebunit după corpul soției sale și se implică activ în stilul ei de viață, făcând pași importanți pentru a se transforma în...Ken!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro