Antena Căutare

Bărbatul este adept al teoriei pământului plat. Vrea să zboare cu o rachetă pe aburi construită de el

Hughes este un șofer de limuzină în vârstă de 61 de ani care a petrecut ultimii ani construind o rachetă alimentată cu abur din piese pe care le avea în garaj. Proiectul lui la costat 20.000 de dolari.

Hughes este un șofer de limuzină în vârstă de 61 de ani care a petrecut ultimii ani construind o rachetă alimentată cu abur din piese pe care le avea în garaj. Proiectul lui la costat 20.000 de dolari.

„Dacă nu ești speriat de moarte, ești un idiot", a spus Hughes. "E înfricoșător, dar niciunul dintre noi nu mai iese din această lume în viață. Îmi place să fac lucruri extraordinare pe care nimeni altcineva nu le poate face. Nimeni din istoria omenirii nu a proiectat, construit și nu s-a lansat în propria sa rachetă”, a mai spus bărbatul.

Nimeni nu îl poate abate de la calea lui, mai ales că are încredere în convingerile sale. De exemplu, el consideră că pământul este plat.

În viitor, el va face o călătorie în spațiu, la 68 de mile distanță.

Foto: apnews.com

Autobuzele vor circula cu ajutorul unui carburant pe bază de cafea.Totul, pentru a se reduce poluarea... Fotografia ce a cutremurat lumea! Băiețelul de 10 ani care-și duce în spate frățiorul, mort, la crematoriu. ”A așteptat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x